SAT: Zašto vozači ostaju bez bonusa pri osiguranju

Protekle nedelje u Srbiji su održane vožnje u okviru Evropskog izbora za automobil godine – Autobest.

U centru NAVAK 26 novinara iz isto toliko zemalja učetvovalo je u finalnoj test-vožnji pet modela, inače kandidata za pobednika izbora Autobest 2016. Kako su novinari iz Evrope testirali nove modele fijat „tipo", hjundai „tuson", mazda „CX-3", opel „astra" i honda „HR-V" saznaćete u današnjoj emisiji SAT.

Kroz razgovor sa predstavnikom udruženja osiguravajućih društava, glavna tema emisije baviće se odgovorima na pitanje zašto osiguranja vozačima naplaćuju bonuse, a izbegavaju maluse i kako to rešiti.

Videćete novootvorenu deonicu autoputa prema Makedoniji i detaljno se upoznati sa time šta se radi i kada će za saobraćaj biti otvoren deo novog autoputa od Beograda prema Čačku.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 03. dec 2015, 18:08)
Zoran [neregistrovani]

Registracija

Svaka čast putarima i ministarstvu infrastrukture na izgrađenim autoputevima i emisiji SAT, kao i gospodinu Mirku Alviroviću na zanimljivim temama, a moje pitanje se odnosi na registraciju, tj. registraciju vozila preko 2000 kubika, koja je previsoka, pogotovo za vozila starija od 10 godina. Molio bih vas ako možete da neku od narednih emisija posvetite ovoj temi i da dovede nekog iz ministarstva koje nadležan za ovu oblast. Mislim da ste pokušavali da jedno pre mesec dovede nekog, ali on se nije pojavio u emisiji. Takođe me zanima da li će biti poskupljenja ili pojeftinjenja registracija u 2016.?

(nedelja, 29. nov 2015, 19:32)
Tulipan [neregistrovani]

Pismenost

Malo razmaka između veznika, kao i između znakova interpunkcije i nove rečenice svakako Vam ne bi škodilo, Nemanja.

(nedelja, 29. nov 2015, 15:52)
DonJuan [neregistrovani]

@nemanja

Manje se bavite formom i trivijalnostima pa vaše neznanje možda neće izaći na površinu. Službeni jezik u Srbiji je srpski jezik, a vi ne razlikujete jezik i pismo. Pismo je ćirilično i latinično. Dakle nije prekršen zakon. Ali to sve nije tema, nego ova sjajna emisija koju podržavam i pratim. Pozz.

(nedelja, 29. nov 2015, 14:30)
Немања [neregistrovani]

Зашто страно писмо у полисама

Зашто полисе осигурања нису на српском службеном језику већ на латиници?Дали је у било којој другој држави тако нешто било могуће?Осигурања крше устав и дискриминишу грађане те исте од којих живе а држава ништа не предузима.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]