SAT: Novi kilometri autoputa prema Bugarskoj

Ove nedelje ekipa emisije SAT detaljno pokazuje sva gradilišta autoputa Koridora 10 prema Bugarskoj, pri čemu ćete videti završene deonice koje će zvanično biti puštene u saobraćaj do kraja godine.

I dalje je jedna od glavnih tema bezbednost dece u saobraćaju. Pored novih programa za mališane koji se sprovode u centru NAVAK, u kojima se deci kroz simulaciju u realnim uslovima pokazuje šta se dešava kada nesmotren vozač udari pešaka, NAVAK je protekle nedelje deo svojih aktivnosti organizovao i u Pirotu.

Uz druženje sa decom, nastavnicima i roditeljima, predstavljene su i objašnjene mnoge stvari koje bi svi oni trebalo dobro da znaju. Ova akcija naišla je na veliko odobravanje u Pirotu, pa će NAVAK ubuduće na sličan način organizovati posete i u drugim opšinama.

Naravno, uz pregršt drugih aktuelnih informacija, kao i obično, biće i dosta automobila. Gledaoci će upoznati novi reno "talisman", čak četiri ekskluzivna kabrioleta, a detaljno su predstavljeni hjundai "tuson" i novi Jamahin motocikl "XSR 700".

Na vikend-putovanje vode vas u Krčedin i okolinu.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 27. nov 2015, 22:58)
Đura [neregistrovani]

Patrola

Emisija je super samo ste mogli da produžite do Banskog.Čujem da u Bugarskoj ima dosta toga novog na tom putu.Puno pozdrava za ekipu.

(ponedeljak, 23. nov 2015, 00:05)
Mirjana [neregistrovani]

Sarena emisija

Ova emisija je bas bila zanimljiva i bogata. Uzivala sam. Super ste

(nedelja, 22. nov 2015, 19:42)
anonymous [neregistrovani]

Postovani

Manje Navak-a i raznih strucnjaka koji pola emisije pricaju o jednoj temi, a vise predstavljanja modela i noviteta. To je moj neki utisak, inace sve pohvale.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]