SAT: Nova patrola do Grčke

Ove nedelje SAT vas vodi na još jednu čuvenu patrolu. Imajući u vidu aktuelne događaje, ovoga puta obišli su ceo Halkidiki.

Videćete šta vas sve čeka na Sitoniji ako krenete put Neos Marmarasa, ali i kakva je ponuda na Kasandri u mestima Polihrono, Hanioti i Pefkohori. Naravno, videćete sve što vas može zanimati na tom putu, a čućete i kakva je trenutna situacija u Grčkoj, bar što se tiče cena i snabdevenosti gorivom.

Saznaćete i kako trenutno napreduju radovi u Srbiji na Koridoru 10, kakve su izmene i koje su nove deonice otvorene. Kao što ste i navikli, videćete gde vredi svratiti radi kraćeg odmora, kakve su cene, stanje puta, a čućete i kakvi su propisi i kazne u državama kroz koje prolazimo.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 20 pošalji komentar
(ponedeljak, 27. jun 2016, 05:50) - anonymous [neregistrovani]

Opet Grcka

Autori ove emisije najvise vole grcko Sunce i ostrva kao da ne postoje druge drzave i destinacije gde nas narod stalno putuje.Zbog toga je ova emisija itekako jednolicna.Za sve ove godine upoznali su Grcku dobro i oni koji tamo nikada nisu bili.

(ponedeljak, 27. jun 2016, 00:22) - Imenjak [neregistrovani]

Patrola do Crne Gore

Možete li uraditi patrolu Ibarskom magistralom, preko Kraljeva, Raške, Novog Pazara, Ribarića, Berana i dalje do primorja? Ima se mnogo toga videti :-)
Hvala

(nedelja, 26. jun 2016, 23:15) - maxnlyci [neregistrovani]

Patrola Grčka

Postavani voleli bih smo da napravite jednu patrolu do Halkidikija (Sitonija).

(nedelja, 08. maj 2016, 15:33) - Darko jovanovski [neregistrovani]

Patrola

Postovani gledamo vas dosta u Makedoniji hteli bi da napravite jednu patrolu koja obuhvata sve one iz juzne Srbije i iz Makedonije do Jadranskog mora, hvala.

(četvrtak, 27. avg 2015, 14:45) - Predrag [neregistrovani]

oprez na naplatnim rampama u grčkoj

Naime, hteo bih da upozorim sve vozače da dobro paze na naplatnim rampama u grčkoj prilikom plaćanja putarine jer kusur može biti manji od očekivanog. Ja sam 22.08.2015.god. na prvoj naplatnoj u grčkoj ostao bez 10 evra. Cena putarine je 1.20 evra , ja sam radniku na naplatnj rampi dao 20 evra a on mi je dao račun u koji je zgužvao 5 papirnih evra i 3,80 u kovanicama što sam ne gledajući predao mojoj ženi koja me nakon par minuta obaveštava da fali 10 evra. za tih nekoliko minuta ja sam se već udaljio od naplatne rampe i nisam mogao da se vratim u rikverc jer sam na autoputu pa nisam mogao da se žalim.
Svim vozačima savetujem oprez jer se i takve stvari dešavaju.

(nedelja, 09. avg 2015, 23:06) - Luka Djordjević [neregistrovani]

SAT patrola

Svaka čast za emisije! Bilo bi dobro kada bi organizovali patrolu do Turske. Sve najbolje i hvala!

(sreda, 05. avg 2015, 23:02) - Ђорђе [neregistrovani]

Путарина у Македонији / Грчкој

У Македонији се исплати плаћати путарину картицама. Плаћао сам картицом VISA и износ је одговаро цени у денарима (конвертованом у EUR), што је мање од 1,5 EUR.
У Грчкој, на релацији Солун Игуменица нигде нисам успео да платим картицом.

(četvrtak, 30. jul 2015, 13:02) - anonymousDragan Drobnjak [neregistrovani]

Staro za novo

Zašto Fiat u akciji staro za novo ograničava ponudu na skuplje varijante (Pop star) modela 500L ako država subvencioniše 2500 € za isti? Gde se tu izgubio 500L Nacionale?

(sreda, 29. jul 2015, 22:14) - anonymous [neregistrovani]

Grcka, Crna Gora, Bugarska ...

Samo nigde nema nase Srbije. Bez namere da uvredim postovaoce mora, stavise i sam volim more, ali i Srbija ima brojne turisticke lepote poput Borskog ili Vlasinskog jezera, Uvca, Zlatara, Sokobanje ...Verujem da bi mnogima koji poput mene i mojih prijatelja zele da tokom leta obudju neke lepa mesta po Srbiji, prijalo da se detaljnije upoznaju sa nekim domacim destinacijama.

(sreda, 29. jul 2015, 21:38) - Maja [neregistrovani]

Bugarska

Pozdrav ekipi emisije iz prelepe Bugarske.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]