SAT: Kako voziti kad asfalt proključa

Šta se dešava sa akcijom podele turističkih vaučera za odmor u Srbiji?

Ko se prijavio za pružanje usluge, koliko se građana prijavilo za korišćenje vaučera, do kada važe, da li će se rokovi produžiti i da li je moguće uvesti novi oblik vaučera za vikend-putovanja - otkriva današnja emisija SAT.

Saznaćete i prve rezultate akcije "1.000 mladih vozača" kroz koju su MUP, NAVAK i OMV organizovali besplatne treninge za vozače početnike sa probnom dozvolom iz čitave Srbije.

Da li se i koliko bezbednije ponašaju od onih koji nisu prošli treninge? Videćete i korisne savete za vožnju u ovim vremenskim uslovima.

U rubrici Predstavljamo detaljno pokazuju mazdu "CX-3".

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 5 pošalji komentar
(četvrtak, 23. jul 2015, 11:31)
Anita [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Molim Vas da prikažete patrolu do Bugarske. U pojedinim dnevnim novinama pišu svakakve neistine. Npr. za letovanje u Bugarskoj treba najviše novca; bugarski policajci iskaču iz žbunja i sl. Jedino Vama verujemo.

(četvrtak, 23. jul 2015, 10:59)
anonymous [neregistrovani]

Predlog: uporene voznje SUV modela

Sve pohvale za emisiju SAT. Molim Vas da u rubrici Predstavljamo obradite - uporedite SUV modele (opel mokka, renault cadjar, kia sportage, ford kuga, ...). Zahvaljujem se.

(ponedeljak, 20. jul 2015, 04:52)
Spasoje [neregistrovani]

Da se prijavim za akciju mladih vozaca

Kako da se prijavim za akciju mladih vozača?

(ponedeljak, 20. jul 2015, 00:01)
anonimmmus [neregistrovani]

go

Znate li kako izgleda prva polovina avgusta u Bg?

(nedelja, 19. jul 2015, 22:05)
anonymous [neregistrovani]

predlog

Sve pohvale za emisiju i voditelja. Htela sam samo da Vas zamolim da u svojoj emisiji kad govorite o turizmu apelujete na nadležne da uvedu redovnu autobusku liniju od Niša do Lukovske banje. Prevoz je totalno neorganizovan do jedne toliko poznate banje da ako krenete autobusom, a nemaju svi penzioneri automobile, mora da se preseda u Kuršumliji što je veoma naporno i veliko maltretiranje za bolesne i stare. Nadam se da će Vaš apel uroditi plodom. Pozdrav.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]