SAT

Preko Bugarske do Grčke

U današnjoj emisiji SAT gledaoci će ekskluzivno videti kako umesto preko Makedonije, u kojoj je ovih dana bilo dosta problema, do grčkih letovališta najlakše može da se stigne preko Bugarske.

Po svom proverenom sistemu, SAT će uz detaljan opis puta, dati informacije o saobraćajnim propisima, kaznama, cenama i svemu što na tom putu može interesovati vozače.

Gledaoci će saznati i šta se na zahtev auto-škola menja u obuci vozača, a u rubrici Predstavljamo, detaljno će upoznati BMW "serije 2 aktiv turer".

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 14 pošalji komentar
(četvrtak, 11. jun 2015, 18:14) - Milena [neregistrovani]

Put preko Makedonije

Išla sam turistički do Atine u maju. Autoput kroz Makedoniju je u katastrofalnom stanju. Na mnogim mestima ima velikih poprečnih neravnina. I te kako nam je minibus poskakivao. Takođe, radovi na jugu Srbijie su veliki. Put je loš i ima krivina. Bilo me je sramota na pomisao da će tim putem ići hiljade starnaca u toku sezone. Prema viđenom, put kroz Bugarsku je bolji.

(utorak, 26. maj 2015, 18:07) - dejanR [neregistrovani]

Preko preče - naokolo bliže

Jeste!

(utorak, 26. maj 2015, 10:36) - anonymoNenad Manic Leskovacus [neregistrovani]

Vracanje iz Grcke preko Bugarske

Pstovani gospodine Alvirovicu, i vredna ekipo. Javljam Vam se prvi put i sa veeeeelikim pozdravom!!!!! Detaljno ste pre svega opisali i prikazali put kojim se ide u Grcku preko Bugarske, ali sam ostao malo zbunjen i nije mi bilo bas najjasnije da li se do Asprovalte dolazi starim putem za Kavalu preko Stavrosa? Mislim da je tako, ali bih Vas zamolio ako mozete to da mi potvrdite, da li sam u pravu ili ne. Mislim na stari put za Kavalu. Jos jednom, veliki pozdrav.

(nedelja, 24. maj 2015, 10:12) - anonymous [neregistrovani]

svaka cast

Mirko svaka vam cast. pre svakog putovanja prvo se "konsultujem" sa vama, sa vasom emisijom. hvala i za ovaj put preko bugarske.

(petak, 22. maj 2015, 13:57) - Turista [neregistrovani]

Granični prelaz Gradina

Ove godine veliki broj ljudi će ići u Grčku preko Bugarske. Možete li da pozovete kao goste predstavnike granične policije i carine? Kakav im je plan? Da li imaju saradnju sa zaposlenima na Bugarskom graničnom prelazu?
Molim Vas da apelujete na nih da se pojačaja broj angažovanih lica, kako se ne bi stvarale gužve. Predlažem da se u toku letnje sezone uvede prilog Stanje na graničnim prelazima.

(sreda, 20. maj 2015, 18:35) - Joca [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Predlažem novu patrolu na putu do Crnog mora. Predstavite letovalište Sozopol. Nalazi se na poluostrvu. Ima stari i novi deo grada. Dobru ponudu kvalitetnog smeštaja. Veliki broj restorana. Divne plaže u uvalama. I naravno dobar provod za povoljnu cenu.
Često potcenjujemo ono što ne poznajemo. Bugarska je dobra za letovanje drugim Evropljanima. Ima mnogo Nemaca, Rusa i dr.

(utorak, 19. maj 2015, 18:09) - jovan [neregistrovani]

Parga

Predlog za jednu od sledećih SAT patrola. Put do Parge je na prošlogodišnjoj patroli detaljno prikazan. Bilo bi dobro da se uradi patrola ali putem preko Bitolja. Taj put bi mogao da uštedi 70-ak kilometara i dosta vremena na granici ako se ide u sezoni.

(utorak, 19. maj 2015, 17:33) - dzoni [neregistrovani]

SAT

Cika Mirko najbolji si, svaka cast za patrole moje dete i ja uzivamo da gledamo SATOVE PATROLE

(ponedeljak, 18. maj 2015, 21:53) - Goca [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Godinama letujemo u Bugarskoj. Nikad nismo imali probleme.

(ponedeljak, 18. maj 2015, 11:16) - Dejan Bgd [neregistrovani]

Bgd Neos M. 2014

Ja sam prosle godine 30.08. nadrljao na naplatnim rampama u Makedoniji u povratku,Otovica i Stobi pogotovo sto je radjen put od Velesa prema Katlanovu i cekao sam dosta dugo,prosek 30m a kod Vranja da ne pricam.Da sam isao preko Bugarske verovatno bih pre stigao.Zato bi bilo lepo kada bi gsp. Alvirovic dao barem neka upustva u vezi radova na put prilikom povratka nazad.Ja za Makedoniju nisam znao.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]