Balkanskom ulicom: Sloboda Mićalović

Emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, govore o snovima, o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.

Emisija "Balkanskom ulicom" je portretska emisija u kojoj gosti - značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari... govore o trenutku dolaska sa železničke stanice uz Balkansku ulicu u Beograd, o snovima o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.

Značajan segment emisije su inserti iz bogate arhive Televizije Beograd koja je pratila rad većine sagovornika iz "Balkanske ulice".

Do danas je "kroz Balkansku" prošlo oko 300 značajnih ličnosti koji su svojim iskrenim ispovestima kod gledalaca izazivale i suze i smeh.

Emisija je veliku popularnost i vrlo često epitet "kultna" stekla pre svega izborom vrhunskih sagovornika koji su zadobili poverenje autorke Vesne Dedić i pristali da, neki i po prvi i jedini put, pred televizijskim kamerama, ispričaju svoju životnu priču.

Već sedmu televizijsku sezonu po oceni gledalaca i kritike "Balkanskom ulicom" je jedna od najgledanijih emisija na srpskim televizijama, omiljena i kod gledalaca koji programe RTS-a prate preko satelita.

Autor: Vesna Dedić

broj komentara 5 pošalji komentar
(sreda, 18. feb 2015, 23:17) - Michelle [neregistrovani]

Ocaravajuca

Prelepa mlada zena,prirodna,sarmantna,talentovana.Bilo je uzivanje gledati je i slusati,kao uostalom i svaku emisiju Balkanskom ulicom koju ne propustam.Bilo bi lepo videti Dubravku Mijatovic u nekoj od emisija.Mislim da bi intervju sa njom bio jako zanimljiv.

(utorak, 20. jan 2015, 00:25) - Branko [neregistrovani]

Najlepsa

Ma koja Monika, Sloboda je suvo zlato, nego mi uvek vise cenimo tudje. Najubava je :)

(ponedeljak, 19. jan 2015, 19:10) - Hope [neregistrovani]

Krasotica

Kakva carobna mlada zena! Kakva lepota, sarm, darovitost, a pri tom skromna, razumna, normalna, emotivna,,, Bog joj dade sve!
U ovoj agresivnoj poplavi svakojakog neukusa i nazovi umetnika bio je praznik slusati, a bogami i gledati,ovu predivnu mladu zenu koja moze biti samo uzor ! E pa sta pozeleti sem srecu i ostvarenje svih njenih snova!

(ponedeljak, 19. jan 2015, 13:21) - Komšija iz NS [neregistrovani]

Sloboda

Odakle ti Bože ovi drumovi... Sloba je otpevala, pa malo je reći fantastično. Gde bi nam bio kraj da je više žena sa Slobodinim kvalitetima... Svaka čast!

(nedelja, 18. jan 2015, 16:49) - Alex [neregistrovani]

Bravo

Sloboda je preljepa!!! Uzivala sam u vasoj emisija.Hvala za divno popodne.

Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]