SAT

Patrola do Halkidikija

Ove nedelje emisija SAT prikazuje patrolu do Grčke. Kilometar po kilometar, ekipa emisije SAT detaljno je zabeležila sve važnije pojedinosti na putu do četiri turistička mesta na Halkidikiju - Polihrona, Pefkohorija, Haniotija i Neos Marmarasa.

Gledaoci će saznati sve o stanju kolovoza, saobraćajnoj signalizaciji, gde su radovi na putu, koje su kritične deonice, kakve su cene i snabdevenost gorivom, koliko košta putarina i gde su pogodna mesta za odmor.

Biće reči i o saobraćajnim propisima u Makedoniji i Grčkoj, kaznama za pojedine prekršaje i o dokumentima potrebnim za ulazak u ove države.

Ekskluzivno otkrivamo i kako za vreme trajanja odmora, bez komplikovane procedure, možete pribaviti dozvolu za posetu Hilandaru. Osim toga, na zahtev mnogobrojnih gledalaca videćete i kako izgleda povratak iz Grčke preko jezera Dojran.

Ukoliko odlučite da provedete odmor u nekom od popularnih letovališta na Kasandri i Sitoniji, posebno će vam biti interesantan deo emisije o turističkoj ponudi, sa pregledom cena smeštaja i vanpansionskih troškova.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 6 pošalji komentar
(četvrtak, 14. avg 2014, 03:28) - anonymous [neregistrovani]

Makedonija

Molim vas da se u sledecim patrolama preko Makedonije preimenuje Katlan banja u Katlanovska banja ona je krstena po istoimenom mestu Katlanovo a to Katlan je skracenica. Super ste i produzite tako. Andrej iz Skoplja.

(četvrtak, 14. avg 2014, 01:28) - anonymous [neregistrovani]

medjunarodna dozvola u grckoj

Da li je potrebna medjunarodna dozvola u grckoj

(ponedeljak, 11. avg 2014, 22:33) - dule [neregistrovani]

Patrole su Vrh

Bravo za ponovo puštanje patrola, slažem se za Patrolu za Varnu i Zlatne pjasce (Bugarska)

(ponedeljak, 11. avg 2014, 21:40) - Jovan [neregistrovani]

Bugarska

Slažem se za patrolu do Bugarske. Preporučujem Albenu i Zlatne pjaske.

(ponedeljak, 11. avg 2014, 16:19) - anonymous [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Zašto nije bila patrola do Bugarske(Burgasa,Nesebara...)? Ako idete u Bugarsku ove ili sledeće godine posetite i Varnu(sledeće godine obavezno molim vas), to je najlepši grad na Balkanu ubedljivo

(ponedeljak, 11. avg 2014, 15:59) - dimi [neregistrovani]

patrole

Bravo za patrolu,svaki put uživamo u njima.Samo tako nastavite jer leto tek počinje!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]