Američka dupla kruna

Izazovi Novaka Đokovića: posle “američkog sna” a pre sezone na šljaci

Utisak je da nikad lakše Novak Đoković nije osvojio tako veliki i tako bitan turnir kao što je to upravo uradio u Majamiju. Zbog čega je to tako? Da li je reč o velikom usponu forme Đokovića ili nešto drugo? Da li dolazak Borisa Bekera u stručni štab tek sada daje rezultate?

 

Posle duple krune u Americi, osvajanja Indijan Velsa i Majamija Novaku Đokoviću sada predstoji sezona na šljaci zaključno sa jedinim velikim trofejom koji Đoković još nije osvojio: Rolan Garosom. Da li je najveći turnir na šljaci, ovaj pariski najvažniji za Novaka u ovoj sezoni? Da li tempira formu specijalno za Pariz i kakve su mu šanse da se posle sezone na zemljanoj podlozi vrati na prvo mesto svetske ATP liste?

Gosti Oka: teniski treneri Goran Bubanj i Radmilo Armenulić i novinar RTS-a Vladimir Mijaljević

Autor emisije: Gorislav Papić

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 31. mar 2014, 22:29)
anonymous [neregistrovani]

U pravu si

Nole po ko zna koji put osvoji Indijan Vels i Majami, a onda kad treba izgubi u RG i Wimbldonu i tako skoro svake godine osim 2011. Dok ovi ostali tempiraju formu za RG i Wimbldon. Vrlo losa taktika.

(ponedeljak, 31. mar 2014, 17:11)
Ivan Kostic [neregistrovani]

Objektivno

GS turniri su najbitniji,ostalo je malo vazno
kada su u pitanju vrhunski igraci.

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Jelena Obućina, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]