Levo i desno od cenzusa

Jedna od najzanimljivijih borbi na ovim izborima vodiće se oko toga koje će izborne liste uspeti da preskoče izborni prag od pet odsto i dobiti mesto u parlamentu, samim tim možda i u Vladi a koje partije idu na četvorogodišnji odmor.

Ko od stranaka blizu cenzusa ima realne šanse i da ga preskoče, kojim temama i kakvim programima će pokušati da dobiju poverenje skoro 200 hiljada birača čućemo od gostiju Oka a to su:  Boško Obradović, nosilac liste pokreta Dveri, Zoran Ostojić iz Ujedinjenih regiona Srbije i Bojan Kostreš, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Autor emisije: Gorislav Papić.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 26. feb 2014, 10:31) - drinka [neregistrovani]

nesto novo

Prvi put vidim ovog mladog coveka i konacno jedan mlad, hrabar i govori direktno i srpskim jezikom. Ove druge gledam vec godinama u raznim konstalacijama.

(utorak, 25. feb 2014, 22:27) - Rodoljub [neregistrovani]

Pojasnjenje

Najosnovnije poznavanje geopolitike bi vam ukazalo na to da je istok u usponu, dok zapad puca po savovima. 

(utorak, 25. feb 2014, 21:03) - Gringo [neregistrovani]

Komfuzija

Kako to (rece ovaj iz dveri)vlada treba da bude patriocka I za Rusiju.Ako ste za stranu drzavu onda ste vi podanici ili ti sluge a to nema veze sa patriotizmom.

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Jelena Obućina, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]