Oko: Rasim Ljajić

Da li će se 16.marta glasati samo u Beogradu ili i u celoj Srbiji? S kim će na izbore SDP?

Ovde možete pročitati kraću, tesktualnu verziju emisije Oko

Rasim Ljajić, predsednik SDP.a i ministar trgovine u emisiji Oko govoriće o trenutnoj političkoj situaciji u Srbiji; koliko smo blizu vanrednih parlamentarnih izbora, od čega sve zavisi ta odluka te šta će biti ključne teme kampanje ukoliko izbori budu raspisani.

Da li će njegova Socijaldemokratska partija Srbije na eventualne parlamentarne izbore ići u nekoj koaliciji, na nečijoj listi ili možda razmišlja i o debitantskom, samostalnom nastupu na izborima?

Kao bivši ministar rada kako gleda na odustajanje od "Radulovićevog" Zakona o radu, ko se tu preigrao a kao sadašnjeg ministra trgovine pitaćemo ga kad će napokon svetski trgovinski lanci, poput nemačkog Lidla, da počnu da posluju u Srbiji.

Autor emisije: Gorislav Papić

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 25. jan 2014, 07:56) - Tomislav [neregistrovani]

Ljajic The Man,

Ljajic se stavio u sluzbu naroda svim svojim bicem I narod to vidi I postuje. Kako je to moguce, politicar mora I da laze I da se dodvorava? Izgleda da ne mora, gospodin Ljajic se drzi onoga sto je rekao kao mladi lekar "... svečano obećavam da ću svoj život staviti u službu humanosti ... "

(subota, 25. jan 2014, 00:10) - LONDON1953 [neregistrovani]

Covek sa merom

Zaista je gosp.LJajic jedan covek sa merom i veom visokom opstom a i politickom kulturom i sa realnim pogledima na nasu kako politicku tako i ekonomsku realnost,pa prosto ne cudi sto je pozeljan kao koalicioni partner za svaku politicku opciju.Prosto raduje da u politici imamo i ovakvih licnosti....

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Jelena Obućina, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]