Ja, mi i drugi

Novi ciklus serije Ja, mi i drugi u kojoj kroz filmove govorimo o važnim društvenim temama biće emitovan od 15. septembra svake nedelje na 1. kanalu RTS-a u 11.50 i reprizno sredom na 2. kanalu popodne.

Novi ciklus serije Ja, mi i drugi u kojoj kroz filmove govorimo o važnim društvenim temama biće emitovan od 15. septembra svake nedelje na 1. kanalu RTS-a u 11.50 h i reprizno sredom na 2. kanalu popodne. 

U narednih nekoliko nedelja u ovoj seriji govorimo o odnosu palanke prema konceptu braka, ljubavi, seksa, porodice, nasilja, crkve i religije kroz kompleksne i uzbudljive filmove: Lepota poroka  Živka NIkolića, Psi od slame Sema Pekinpoa, Osmeh Mona Lize Majka Njuela, Svećenikova djeca Vinka Brešana, Sveštenik Antonije Bird, Iza brda Kristijana Munđija i druge.

U ovom ciklusu filmove tumače profesorka dr Jasmina Ahmetagić, reditelj Zlatko Paković, sveštenik Vukašin  Milićević, profesorka dr Daha Duhaček, prof. dr Momčilo Đorđević, magistar filozofije Ivan Milenković. U okviru ovog ciklusa jedna emisija biće posvećena filmovima naše rediteljke Ivane Todorović, koja je ove godina bila na Berlinalu sa filmom: Ja kad sam bila klinac, bila sam klinka. 

Autor serije: Valentina Delić

broj komentara 17 pošalji komentar
(nedelja, 12. jan 2014, 22:35) - Aleksandra [neregistrovani]

snimci emisija

Poštovani autori serije,

Zahvalna sam Vam što ste pružili nešto drugačije i posebno. Nebrojeno puta sam poželela da ponovo pogledam epizodu.

Puno uspeha u daljem radu.

Srdačno,
Aleksandra

(nedelja, 15. dec 2013, 13:51) - anonymous [neregistrovani]

Bravo!

Ovako televizija treba da izgleda. Molila bih RTS da omoguci nama koji smo se kasno ukljucili u ovaj serijal da odgledamo propustene epizode na netu, a autoru i svim ucesnicima veliko hvala na ovako kvalitetnom programu.

(nedelja, 27. okt 2013, 12:38) - никола [neregistrovani]

честитке

Све честитке за емисију, и ја се придружујем онима који су за качење емисује на нет

(nedelja, 27. okt 2013, 12:32) - Milica [neregistrovani]

Molba

Malo je reći da je emisija odlična :) Zaista sve pohvale.

Da li postoji ikakva šansa da se epizode postavljaju na sajtu RTSa?

(nedelja, 27. okt 2013, 12:32) - Gordana [neregistrovani]

Odlicno

Odlicna emisija, pridruzujem se zahtevima za postavljanje ovih emisija na youtube ili bilo koji drugi vid reemitovanja kako bi se omogucilo naknadno ili ponovno gledanje. Zaista vredi. Pozdrav

(sreda, 02. okt 2013, 15:30) - minja [neregistrovani]

Psi od slame

Emisija koja vredi! sve pohvale timu koji je ucestvao u izradi. Kao i prethodni clanovi izrazavam molbu za mogucnost gledanja emisije online.

(ponedeljak, 30. sep 2013, 13:56) - anonymous [neregistrovani]

Opste dobro

Emisija koja pokazuje kako televizija,a narocito javni servis treba i moze da izgleda.

(sreda, 25. sep 2013, 20:20) - marina [neregistrovani]

,,psi od slame,,

da li postoji mogucnost da postavite na ,,youtube,, ...ili gde vec , vase emisije ...rado bih pogledala danasnju /25. 9. 2013 ./i preporucila prijateljima . hvala.
cestitke, pozdrav, s postovanjem, marina

(ponedeljak, 23. sep 2013, 23:46) - не(по)битан [neregistrovani]

најважнија

"Kad ovako reagujete imam utisak da naknadno sedite sa mnom i sa Ksenijom Savićević (vrlo važnom saradnicom, montažerkom)u montaži i da je zajedno stvaramo."

Свака Вама част, и Ксенији, разуме се. Међутим ништа не би било као што јесте без грандиозне Јасмине Ахметагић. Ово схватите само, и искључиво као комплимент, и позив да је што чешће позивате у емисију!

(nedelja, 22. sep 2013, 21:24) - Miroslav [neregistrovani]

Odlozeno gledanje

Da li postoji opcija odlozenog gledanja? U svakom slucaju hvala.