SAT

Patrola do Grčke

Leto stiže, a sa njim i čuvene patrole do primorja u kojima ekipa emisije SAT pokazuje sve detalje kilometar po kilometar, najvažnija mesta, najopasnije deonice, pumpe, propise i mnogo toga drugog. Prva ovogodišnja velika patrola, čiji je cilj Grčka, na programu je u nedelju 9. juna. Dve snimateljske ekipe emisije SAT vodiće vas od Beograda do ostrva Evija, nove destinacije veoma popularne u domaćim turističkim agencijama.

Takođe, svoj predstojeći put videće svi koji planiraju do Soluna, Paralije, Platamona, Leptokarije i niza drugih manjih mesta na pravcu prema Atini odnosno Eviji. Osim zanimljivosti koje vas čekaju na putu, videćete i kako da preko graničnog prelaza Dojran izbegnete gužve na prelazu iz Makedonije u Grčku.

Patrola do Grčke emitovaće se u redovnom terminu emisije SAT u nedelju u 15:20 na Prvom programu Radio-televizije Srbije, a istog dana u 23:00 na Drugom programu možete pogledati reprizu.

Urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 46 pošalji komentar
(petak, 09. avg 2013, 09:12) - Velibor [neregistrovani]

Pitanje

Od ovih patrola koje su ovde prikazane kojom je najlakše doći do Agia Triade pošto vijerovatno nema nijedna da ide baš do tog mijesta

(utorak, 23. jul 2013, 14:11) - anonymous [neregistrovani]

Put do Krfa

Da li ce biti ove godine patrola do Krfa?

(nedelja, 14. jul 2013, 15:18) - anonymous [neregistrovani]

Grčka-Sarti

Pozdrav redovno gledam vaše emisije, za koje smatram da su odlične.Posebno pratim SAT patrolu i zanima me kada ćete emitovati patrolu do drugog prsta-Sitonije, tj. mesta Sarti i Neos Marmarasa?

(četvrtak, 11. jul 2013, 09:26) - anonymous [neregistrovani]

GR preko BG

Ja isao 19. a vratio se 29. juna ove godine.Nisam hteo da placam zeleni karton ovim nasim derikozama od osiguranja, a hteo sam i da vidim kako je u BG od kako su u EU. Do Sofije klasika, vinjeta na 7 dana je 5 evra, a obilaznica oko Sofije se radi i moze da bude guzva. Veoma los put, nekih 4 km, a onda izlazak na auto-put po evropskim standardima nekih 60ak km. Posle magistrala, dobra ali sa ogranicenjima i patrolama policije u svakoj hladovini. Ne zaustavljaju, samo stoje i cekaju. Kolko sam saznao, druga deonica auto-puta od nekih 60 km bi trebalo da bude pustena u funkciju od 01.08.2013. a za trecu ne znam. Magistrala vodi kroz mnoga naselja i tu je brzina ogranicena na 50 km/h. Na granici, zajednickoj, cekanje 10 min. Predas papire, sacekas sa strane 10 min. i to je to. Onda los auto put prema Seresu, ali moze da se vozi 100 km/h, a nekih 5 km pre Seresa skretanje desno za Solun, pa magistrala nekig 30ak km, a onda u planinu odlicnim autoputem i tako do ring rouda,a onda gde ko hoce. Ja iso u Neos Marmaras. Sve je dobro obelezeno i ne moze da se pogresi. Put traje nekih 10ak sati od Markovca, i duzi je nego kroz Makedoniju za 50 km. Nema cekanja na granicama. Disel u BG je 2.6 leva, a za evro se dobije 1.9 do 1.95 leva. Gorivo je dobro, sipao sam.Cena 3 kafe i dva sokica u klisuri pored Strume ( predivan ambijent ) je 4.5 leva !! Ko nece da ceka na granicama i ima malo avanturistickog duha, neka krene. Nije lose za promenu. Ali iduce godine obavezno preko BG.

(ponedeljak, 01. jul 2013, 07:16) - Krle [neregistrovani]

Grcka-Sarti

Da li je moguce patrola do Sartija(Sitonija),u nekom od narednih brojeva,poydrav i hvala?

(sreda, 26. jun 2013, 14:43) - Bosko [neregistrovani]

patrola do krfa

Planirmo u avgustu put do krfa pa nas interesuje hoce li biti ove godine patrola do krfa i kada?

Hvala

(nedelja, 23. jun 2013, 09:50) - Dragan [neregistrovani]

los kvalitet slke

Dobar dan , dosta cesto pratim vasu emisiju preko interneta jer nisam prisutan pored malog ekrana u trenutku redovnog emitovanja . Jedna stvar mi nije jasna ...ozbiljna emisija , a kvalitet slike na video klipu kao da je snimano mobilnim aparatom od dva mega pixela . zasto je to tako ? Pozdrav .

(sreda, 19. jun 2013, 17:23) - anonymous [neregistrovani]

Sve pohvale, ali...

Sve pohvale za SAT emisiju i patrole do omiljenih letovališta za naše građane kao i korisne informacije šta nas sve čeka na putu do istih...Ali, zbog spornog pravilnika o atestu za plin ja i dalje nisam u mogućnosti da registrujem svoje vozilo, odnosno za tri meseca dolazim na red za atest pa tek onda mogu da registrujem svoj auto, time sam onemugućen da otputujem na neku od ovih destinacija svojim automobilom i prinudjen sam da, ako želim na letovanje u priodu jun-jul-avgust, idem autobuskim prevozom ili da se ove godine oprostim od letovanja :( ...Više puta je najavljivano da će se ovaj pravilnik ukinuti ali se do sada ništa nije učinlo po tom pitanju, a gradjani su zbog velikih gužvi u laboratorijama za atest plinskog uređaja i celokupne zbrke koja je nastala zbog ovoga, uskraćeni da koriste svoje vozilo u periodu od 2-3 meseca koliko se čeka na red za atest...Da li će se ovaj problem ubrzo rešiti?!

(sreda, 19. jun 2013, 14:29) - anonymous [neregistrovani]

Zamerka na kvalitet slike

Molim redakciju da smanji kompresiju videa koji stavlja na prezentaciju . Hvala .

(četvrtak, 13. jun 2013, 22:06) - anonymous [neregistrovani]

GR preko BG

Bili prosle godine preko BG do GR i nema smisla ici tuda em je losiji em je duzi put a velikim delom je magistrala a ne autoput.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]