SAT

Kako stići, a kako se vratiti iz Grčke

Ekipa emisije SAT i u svojoj drugoj ovogodišnjoj patroli vodi vas u Grčku. Cilj je najveće i najpoznatije letovalište na poluostrvu Sitonija - Neos Marmaras.

Očekuje vas detaljan prikaz puta sa posebnim osvrtom na deonice na kojima putari obavljaju radove, i gde treba biti posebno oprezan za volanom. Saznaćete koje su cene i kakva je snabdevenost gorivom u Srbiji i Makedoniji, kao i gde sve u Grčkoj možete sipati tečni naftni gas na ovom pravcu. Na putu do Neos Marmarasa ekipa je posetila i neke ugostiteljske objekte da proveri koje su cene i kakva je usluga u njima.

Na kraju puta, detaljno je predstavljena turistička ponuda i drugi prateći sadržaji zbog kojih je Neos Marmaras sve privlačniji turistima iz naše zemlje. Na zahtev brojnih gledalaca ekipa je snimila i povratak sa Halkidikija, što će mnogima sigurno pomoći da se snađu u gužvi oko Soluna, i da brzo i bezbedno stignu na put do graničnog prelaza Evzoni.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu RTS-a, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 55 pošalji komentar
(ponedeljak, 10. jun 2013, 14:09) - anonymous [neregistrovani]

Patrola do Glifade

Da li ce biti patrola ove godine do glifade i atine posto ove godine ja i mnogo mojih prijatelja ide tamo, a nismo upoznati sa putem nimalo.Moj drug je predlozio da celim putem idemo auto-putem sto ce mo i uciniti ali neznamo nista o njemu.Gde treba svratiti i kako doci do tamo!?

(sreda, 03. apr 2013, 07:13) - Veljko [neregistrovani]

*

Da li ce te ovog leta raditi patrolu do Leptokarije?

(nedelja, 10. mar 2013, 16:46) - anonymous [neregistrovani]

grcka 2013

Da li ce ove godine biti patrola za Sarti? :)

(petak, 17. avg 2012, 22:39) - anonymous [neregistrovani]

sediste za dete

Molim vas da mi odgovorite da li mi je za dete od 3,5 godine potrebno sediste za kola prilikom putovanja u Grcku?

(sreda, 18. jul 2012, 01:06) - igor [neregistrovani]

aa

interesuje me sta mi je potrebno od dokumentacije,posto se auto ne vodi na meni,da li treba punomocje vlasnika ili sta vec?

(ponedeljak, 16. jul 2012, 22:56) - anonymous [neregistrovani]

pece

svaka vam cast!!

(subota, 14. jul 2012, 13:11) - Milorad [neregistrovani]

Navigacija

Pitanje koju je navigaciju kupio Vaš prijatelj i da li ima ažurirane detaljne mape. Stari Garmin (4 godine) sa detaljnom mapom Evrope za 2012. me besprekorno vodio oko Soluna na Sitoniju. Ali, Garmina sam uključio samo za svaki slučaj. Putevi u Grčkoj su toliko dobro označeni i dvojezični grčko - engleski, da svako bez navigacije, ako imalo zna da prati saobraćajnu signalizaciju dolazi na Halkidiki bez problema.
Pre Soluna počnite da pratite putokaze Chalkidiki, zatim tražite smer Nea Moudania, posle toga se pojavljuju putokazi za Sitoniu i Nikiti. Nema greške jer je prvi putokaz uvek postavljen na vreme da imate vremena za prestrojavanje, a drugi putokaz Vas odvodi na željeni pravac. A Garmin navigacija i plus IGo na Android telefonu su iako potpuno tačni, meni služili samo da se deca zabavljaju u kolima. Vozio sam po putokazima i stigao bez greške.
Pozdrav iz Sartija, Sitonija

(utorak, 03. jul 2012, 18:10) - anonymous [neregistrovani]

sediste za decu

imam dete 3 godina i 3 meseca staro, pa me interesuje da li mi treba sediste za decu u Grckoj posto je kod nas obavezno samo za decu do 3 godine. Hvala i veliki pozdrav

(utorak, 26. jun 2012, 16:32) - Pedja [neregistrovani]

navigacija

Prijatelj kupio navigaciju, pa ga odveli kroz sred Soluna, ja stigao sat i po pre njega.
Pozdrav sa Sithonije

(nedelja, 24. jun 2012, 16:23) - Aleksa [neregistrovani]

Patrola do Pierie

Da li bi, molim Vas, napravili patrolu do svih letovališta u Pierii ( Paralia, Olimpik Beach, Leptokaria, Platamon , Nei Pori) ?
Unapred hvala!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]