Vi i Mira Adanja Polak

Gost u studiju je dr Vasilije Pešić, radiolog, koji će govoriti o prednostima radioloških pregleda i o tome koliko rentgenski snimci i ultrazvuk znače u dijagnostici. Da li uvek treba ići na skener?

Gost u studiju je Rade Zdravković, koji je svojim zviždanjem oduševio gledaoce u emisiji "Ja imam talenat". Njegov optimizam se prenosi na gledaoce, a njegovo umeće iziskuje poštovanje i divljenje.

Videćete kako je jedna podloga na igralištu u Tašmajdanskom parku za decu - dečju igru učinila bezbednijom.

Stočari iz Švajcarske došli si u posetu svojim kolegama farmerima iz Srbije. Obišli su sela u okolini Valjeva i razmenili iskustva.

Opera Narodnog pozorišta u Beogradu obeležiće na svečan način 25 godina umetničkog rada pevača Ivana Tomaševa operom "Atila".

Videćete slučaj iz Soko Banje, gde se planirani put ne izgrađuje već dugo, ali se ne dozvoljava ni gradnja stare kuće koja je u samom centru.

Videćete kako je nekada izgledao čovek čija je mumija danas u Beogradu. Mumija je poznata u svetu stručnjaka kao "beogradska mumija", a rekonstrukcijom i pažljivim proučavanjem svakog detalja dobila je svoj finalni lik.

Zašto ljudi veruju u čuda samo ako stoje u krugu oko jedne rupe u šumi?

Slike u studiju izlaže Zoran Nastić nakon nedavno održane izložbe u galeriji "Progres" i" Dar Mar".

broj komentara 0 pošalji komentar