Drugarica ministarka

Od subote, 27.06.2009. godine RTS će započeti sa repriziranjem serije "Drugarica ministarka", koja je 1989. godine proizvedena u okviru Zabavno-rekreativnog programa.

Ovu parafrazu čuvenog Nušićevog komada napisao je i u samoupravne okolnosti stavio Milan Šećerović, režirao Stanko Crnobrnja, scenograf je bila Jasna Dragović, kostimograf Emilija Kovačević, a kompozitor Slobodan Marković.

Urednik Miodrag Marinković.

U seriji igraju: Jelisaveta Sablić, Petar Kralj, Nikola Simić, Mića Tomić, Bata Živojinović, Nada Blam, Taško Načić, Mira Furlan, Vladan Savić, Radmila Savićević i Goran Sultanović.

Prva epizoda pod naslovom "Šta je rekao Seneka" biće emitovana na Prvom programu RTS-a.

broj komentara 6 pošalji komentar
(subota, 22. avg 2009, 15:12) - vlado-pula [neregistrovani]

Pozitiva

gledam ovu seriju i vraćam se s nostalgijom u prošlo vrijeme,jako lijepo od vas da nas činite sretnima,svima sa prostora bivše nam države.Hvala!

(subota, 08. avg 2009, 11:23) - Branislav Cernjev [neregistrovani]

Fimovi i serije

Najvise bi voleo da pustite:Otpisane,Sivi Dom,Grlom u Jagode,Vise od igre,Price iz Radionice,Zaboravljeni,Kamiondzije,Balkan Ekspres i neke nusiceve komedije.

Hvala u napred

Branislav Cernjev
Pancevo

(subota, 08. avg 2009, 11:18) - Branislav Cernjev [neregistrovani]

Drugarica Ministarka

Prvi put mi je da gledam ovu seriju.Prvim gledanjem mi se svidela.Zabavna je i komicka.Trazim je pos vim CD sopovima ali nigde jos nije izasla.

Branislav Cernjev
Pancevo

(petak, 10. jul 2009, 21:06) - anonymous [neregistrovani]

verna slika

serije pravljene u doba"neslobode"cini se mnogo vernije predstavljaju drustvo i prilike u njemu nego u danasnje doba,ako bi sudili po tv serijama koje dominiraju ekranima mi vec zivimo pod poslovicnom sljivom!

(subota, 27. jun 2009, 18:10) - anonymous [neregistrovani]

*

Zakon.

(subota, 27. jun 2009, 15:46) - generacija 94 [neregistrovani]

preporuka

ova serija ne znam koja je,ali bi vam preporucila da pustite seriju neki novi klinci,to niste pustali vekovima!!!hvala vam unapred...I da znate da ste najbolji....xD