TV lica: Grupa Elipse

Kako izgleda kada se danas nađu na okupu, posle 40 godina velike rok zvezde?

Da li je tačno da od uobičajenih rokerskih iskušenja alkohol, žene i droga, ovo treća nije ni postojalo u to vreme? Kakvu su euforiju izazivali kao pobednici Gitarijade? Kako danas izgledaju njihovi susreti sa obožavateljkama?

U vreme kada svi govore o koncertu Rolingstonsa, u Beogradu su se okupile Elipse.

U istoj karakterističnoj pozi, kada su bili glavne rok zvezde u našoj zemlji ispred Pobednika, na Kalemegdanu, sačekali su Tanju Peternek i pokrenuli niz priča vezanih za vreme kada su snimali prve spotove na Novom Beogradu koji je tada izgledao kao Sahara, o devojčicama koje su ih pratile na koncertima, o nekom čednom vremenu kada se znalo da se dvojica drogiraju u Beogradu, o Nemicama u Ulcinju...

Moma, Furda, Bojan, Simke i Simica i danas su ostali prijatelji iako su trojica ostala u muzici, Moma se bavi hidrogradnjom, a Simica već 20 godina uspešno radi u Americi.

Autor: Tatjana Peternek Aleksić

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 26. jun 2009, 20:23) - anonymous [neregistrovani]

elipse

Iako sam klinac o njima sam sve znao jer sam slusao starije.Sad kad sam ih gledao potpuno mi je jasno da neki ljudi uopste ne stare. Samo napred za Simketa i ekipu.

TV lica: ... Kao sav normalan svet TV lica: ... Kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]