Vi i Mira Adanja Polak

Gost emisije Svetlana Vukajlović, direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranja, koja govori o novoj odluci, da će Fond preneti troškove privatnoj ordinaciji, kada god pacijnet ne može da traženu uslugu dobije u državnoj zdravstvenoj ustanovi.

Karneval iz Bazela, koji će proći ulicama Beograda, stići će i do našeg studija, gde ćemo se upoznati sa ovom švajcarskom tradicijom.

Nedavna izložba Slobodana Sotirova u Lucernu, koja je održana u Kulturnom Centru Litau, gde su inače izložena dela starih majstora, privukla je veliku pažnju. Deo atmosfere prenosimo i gledaocima.

Svoja najnovija umetnička dela, nedavno izložena u galeriji "Singidunum",  Marija Tasovac će pokazati i u našem studiju.

Za sve one kojima je zabranjeno da jedu svinjsko meso, radi visokog holesterola, imamo dobru vest - postoji svinjsko meso koje je zdravo.

Sećate se jedne od najčuvenijih pesama Đorđa Balaševića o Vasi Ladačkom. Videćemo materijal filma u pripremi i čuti muziku koja već sada pleni. Tim povodom gost u studiju je Olivera Balašević, producent filma "Kao rani mraz", rađen po scenariju Đorđa Balaševića.

broj komentara 0 pošalji komentar
Vi i Mira Adanja-Polak Vi i Mira Adanja-Polak

Autor:
Mira Adanja-Polak

U emisiji"Vi i Mira Adanja-Polak" gosti su ličnosti iz sveta nauke, kulture, politike, umetnosti i biznisa. [ detaljnije ]