Istražitelji iz Majamija

Po završetku emitovanja serije “Rim”, na programu će biti treća serija franšize "CSI". Reč je o seriji "Istražitelji iz Majamija", čije reprizno emitovanje 6. ciklusa i premijerno prikazivanje 7. ciklusa, počinje 12. marta, od 23.05.

Reč je o TV ostvarenju čuvenog tima - producenta Džerija Brukenhajmera i autora Entonija Zikera, En Donahju i Kerol Mendelson - koji stoji i iza prethodna dva serijala o forenzičarima: Mesto zločina: Las Vegas i Mesto zločina: Njujork.

Kada je 2000. godine emitovana prva epizoda originalnog serijala o forenzičarima, bilo je odmah jasno da su detektivske serije inovativnim i donekle sirovijim pristupom podignute na novi nivo.

Sada je fokus sa toga ko je počinio zločin premešten na to kako je zločin izvršen. U ovom serijalu selimo se na ulice Majamija i pridružujemo se grupi od 20 miliona gledalaca, koliko je u proseku serija imala u Americi. Za razliku od prethodna dva serijala koja smo prikazali, u Istražiteljima iz Majamija težište je na samo jednom slučaju po epizodi, a timu Horejšija Kejna će, u zavisnosti od slučaja, povremeno pomagati i kolege iz Las Vegasa i Njujorka.

Tim Horejšija Kejna (Dejvid Karuzo) istražuje misteriozna i neuobičajena ubistva, ali i rešava zagonetke u vezi sa pljačkama, silovanjima, samoubistvima, kao i nasiljem koje hara idiličnim okruženjem Majamija.

Kejn je glavni kriminolog koji, s obzirom na to da je bio policajac u odredu za demontiranje bombi, i te kako zna da se nosi sa napetim situacijama. U njegovom timu nalaze se istražitelji, patolozi, balističari i laboratorijski tehničari koji sakupljaju dokaze i rešavaju zločine vođeni moralnom obavezom prema žrtvi.

Rori Kohran (Tim Spidl) je jedan od Kejnovih pomoćnika. On je mlad i obrazovan kriminolog koji se forenzikom bavi u čast svog srednjoškolskog druga koji je dve godine posle automobilske nesreće podlegao povredama.

U timu je i Erik Delko (Adam Rodrigez), forenzičar specijalizovan za podvodne istrage. Aleks Vuds (Kandi Aleksander) je patolog. Ona je obrazovana i poznata po tome što se obraća žrtvama.

Balistički stručnjak u timu je Kali Dukesne (Emili Prokter), a najmlađi član tima je Rajan Vulf (Džonatan Togo), koji svojim drugačijim pristupom pomaže u rešavanju slučajeva.

Za razliku od serijala Mesto zločina: Njujork, ova verzija serije o forenzičarima je mnogo bogatija koloritom, a kao i u prethodna dva serijala, i u ovom je glavna muzička tema - numera Won't Get Fooled Again, grupe The Who.

broj komentara 68 pošalji komentar
(nedelja, 05. jan 2014, 13:04) - obožavateljka CSI Miami [neregistrovani]

reprizirajte seriju

Serija je stvarno vrh! Jasam nažalost gledala samo do kraja šeste sezone. :( Možete li, molim vas, da putite ponovo svih 10 sezona ili samo 7, 8, 9 i 10? Molim vas, stvarno bih to mnogo volela!!!!

(četvrtak, 29. nov 2012, 00:02) - anonymous [neregistrovani]

pustanje

pustajte seriju opet ispocetka!!!!!!!!!!!!! najaca je ubedljivo!

(sreda, 30. maj 2012, 15:44) - anonymous [neregistrovani]

ok

dobrro

(petak, 13. jan 2012, 20:24) - Cupka [neregistrovani]

Csi Miami

Kul serija nepropustam je,naomiljeniji i najljepsi glumac iz serije mi je Erik Delko (Adan Rodrigez)...Volim te Csi Miami... =)

(četvrtak, 08. jul 2010, 22:25) - vanja [neregistrovani]

obozavateljka

obozavam da gledam ovu seriju tu sam skolu i upisala

(utorak, 01. jun 2010, 00:02) - Boki [neregistrovani]

cool

Odusevljena sam serijom, obozavam jeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... :-)

(ponedeljak, 31. maj 2010, 23:58) - Bokiiiiii [neregistrovani]

jeaaa

Serija je super, a osma sezona je bas drigacija..... Nastavite sa tim...

(petak, 07. maj 2010, 23:13) - anonymous [neregistrovani]

hm!

CSI Las Veggas i CSI NY Da li ce biti ove nove sezone na programu uskoro?

(petak, 07. maj 2010, 23:11) - anonymous [neregistrovani]

da li...?

serija je odlicna .nadam se da imate sve 10 sezone.jer golica mastu.da li ce biti bones 4 i 5 sezona?i ostali iztrazitelji?

(petak, 07. maj 2010, 16:50) - Anathema [neregistrovani]

Potreban odgovor ...

Interesuje me do koje ste tacno epizode stigli racunajuci i danasnju ...
I naravno koj serijal ...
Hvala na pomoci unapred