sreda, 23. apr 2014. | Izaberite pismo: Ћирилица 

Naslovna > TV > RTS 1 > SAT

nedelja, 21. dec 2008, 15:10

SAT

U ovonedeljnom izdanju emisija SAT odgovara na pitanja vozača koji voze na TNG.

U svojim pismima, oni se žale da im u ovim hladnim danima u rezervoare za gas staje više goriva nego obično, a da im se povećala i potrošnja. Šta je razlog tome, da li je u pitanju prevara ili nešto drugo, videćete u emisiji.

Inače, emisija SAT se ovaj put, praktično u celini emituje sa poligona Centra za bezbednu vožnju Nacionalne vozačke akademije, na kome će biti govora o programima NAVAK-a i njihovim mogućim uticajima na povećanje bezbednosti u saobraćaju.

U okviru prikaza brojnih novih modela automobila kod nas i u svetu, kao što su Citroen Hypnos, Mazda Kiyora i drugi, najdetaljnije će biti predstavljen korejski terenac Ssang Yong Kyron.

Rubrika SUPERTEST pokazaće kako je prvu etapu ovog testa prebrodila Fiat Linea.

Zimski turizam biće predstavljen posetom Divčibarama, a videćete i kakva je generalna situacija u pogledu bezbednosti skijališta u Srbiji.

Repriza emisije je u petak, u istom terminu, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

1
komentari broj komentara 289 | cwpošalji komentar
(utorak, 15. apr 2014, 20:25)
nikola [neregistrovani]
opošalji odgovor

pitanje

da li neko moze da mi odgovori,posedujem vozilo marke kombi transporter t4 u saobracajnoj dozvoli mi stoji putnicki auto,broj putnika 8+1. pre neki dan saobracajni inspekcija mi je skinula tablice zbog voznje 8+1 putnika.nisu mi rekli zasto to rade a po zakonu o saobracaju je regulisano da je putnicki auto.hvala

1
(nedelja, 30. mar 2014, 21:25)
Ljubomir [neregistrovani]
opošalji odgovor

Odgovor za Tadiju

Potvrda za gas

Imao sam potpuno isti problem, (čak i godište isto). Potvrdu ste sigurno dobili ali Vam je ona zadržana u SUP-u kod prve registracije. Javite se u Vaš SUP i tražite da Vam izdaju kopiju potvrde i onda sa njom idete na tehnički.

1
(nedelja, 30. mar 2014, 20:58)
novak [neregistrovani]
opošalji odgovor

vozacka dozvola

Postovani hteo bih informaciju u vezi vozacke dozvole. Posedujem vozacku BiH,sa svim kategorijama. Da li imam pravo da vozim Srbijanske tablice tjst Bg tablice sa Bosanskom vozackom. I postoji li neko resenje ako ne mogu da vozim.Zahvalan unapred.

1
(sreda, 26. mar 2014, 11:12)
aleksandar [neregistrovani]
opošalji odgovor

Ukidanje takse

Poštovani,
pošto nemam od koga da dobijem pouzdane informacije možda bi ste Vi mogli da pomognete meni i hiljadama drugih vlasnika automobila preko 2000ccm. Da li imate informacije da li će se i kada ukinuti ili bar umanjiti ove sulude takse na motore preko 2000ccm kako bih registrovao svoje vozilo.
Najlepše Vas molim da pokušate da nam u nekoj od narednih omiljenih emisija SAT date neki odgovor.
Srdačan pozdrav, Aleksandar

1
(utorak, 25. mar 2014, 17:54)
Tadija [neregistrovani]
opošalji odgovor

Potvrda za gas

Kupio sam novog Fiat punta 2010 godine sa fabrickim plinom kod ovlascenog distributera i sve je bilo ok do ove 2014. godine kada mi traze potvrdu o ispravnosti plinskog uredjaja koju je uradio Masinski fakultet u Kragujevcu, kako bi mogao da ga registujem. A naravno tu potvrdu nisam dobio prilikom kupovine punta vec samo zeleni papir tj potvrdu da je uradjen atest. I sad moram da zovem fakultet da bih dobio kopiju i da im platim 2000 dinara. Kako je to moguce...

1
(četvrtak, 20. feb 2014, 20:31)
momcilo panic [neregistrovani]
opošalji odgovor

auto gas

dali je moguce da mi auto rasture, koji je u odlicnom tehnicki 100% ispravno da bo mi dali potvrdu da se vratim sa gasa na benzin a kad sam prijavila gas nisu nista trazili a sad traze da auto koji je 1998 goiste bude fabrickom stanju. kad sam prijavila gas niko mi nije reko da asko budem zeleo da odjavim gas da moram svu dodatnu opremu ukloniti. a sad mi kazi da morem sve da poskidam sa sasije a posle te kontrole isti momenat imam pravo da sve opet vratim na auto... nije mi jasno sta ima sasije veze sa gasom i nije mi jasno zasto se igraju duoli standarde kod prijave i odjave...

1
(utorak, 11. feb 2014, 22:27)
anonymous [neregistrovani]
opošalji odgovor

Website o stanju na gr prelazima i putarinama u R. Makedoniji

Ukoliko vas zanima uzivo stanje na granicnim prelazima i putarinama u Republici Makedoniji posetite sledeci link sa live-streaming-om.
http://www.roads.org.mk/315/video-kameri

1
(subota, 08. feb 2014, 17:41)
Nikola Bozic [neregistrovani]
opošalji odgovor

za emisiju Sat

Poštovani gospodine Alviroviću. Redovno pratim vašu emisiju i cenim to što radite. Bio sam u NAVAK-u, što je za mene bilo nezaboravno iskustvo, ali sad želim da vas pitam nešto drugo. Moj rođeni brat živi u Klivlendu u Ohaju. Njegova ćerka je pre par meseci položila vozački ispit, što je njega koštalo nepunih 20 dolara,a on to zaradi za nepun sat,a ja ako hocu da uplatim mojoj ćerci vozački moram da radim puna tri meseca,pod uslovom da ništa nejedem i nepijem. Da li je to sve zbog naše bezbednosti?

1
(nedelja, 26. jan 2014, 15:54)
Bane [neregistrovani]
opošalji odgovor

Vinjeta

Hteo bih da skrenem paznju autoru emisije Mirku Alvirovicu da upravo gledam patrolu do Slovenije. Naime, iako sjajno izvestava o svemu u saobracaju, automobilizmu i turizmu potkrala se jedna OGROMNA greska koju sam primetio. Vinjeta je zalepljena iznad nase nalepnice za registraciju, a na samom uputstvu na poledjini nalepnice oznacena su tacna mesta gde se moze zalepiti vinjeta jer ako je zalepljena na bilo kom drugom mestu smatra se kao da je niste ni kupili i platicete kaznu. Znaci, gospodin Mirko je nacinio tu gresku i trebalo bi da u nekoj narednoj emisiji opomene ljude na ovu cinjinicu koju sam izneo. Pozdrav, Savestan Vozac

1
(sreda, 15. jan 2014, 14:51)
Zoran Bralović [neregistrovani]
opošalji odgovor

Emisija SAT - Pitanje?

Poštovani, vrlo rado gledan vašu emisiju i uvek me obradujete sa novitetima iz Saobraćaja, Atomobilizma i Turizma. Imam pitanje. Naime, iako je malo rano za to, molim Vas da prilikom sačinjavanja novih patrola za Grčku, konkretno za Tasos, ako ste to planirali ove godine, obratite pažnju i da nam skrenete pažnju na "benzinske stanice" koje na teritoriji R. Bugarske toče Komprimovani prirodni gas - metan, imajući u vidu da je ovaj vid pogonskog goriva sve popularniji, najviše zbog same cene ovog alternativnog goriva. Imam informacije da u Bugarskoj ima dosta stanica za snabdevanje sa metanom, a imajući u vidu da kroz Makedoniju treba, a kroz Bugarsku ne treba zeleni karton, mislim da će se veliki broj naših turista na put do grčke upravno odlučiti preko R. Bugarske. Molim Vas da navedeno uzmete u obzir...

1
1