SAT

U ovonedeljnom izdanju emisija SAT odgovara na pitanja vozača koji voze na TNG.


U svojim pismima, oni se žale da im u ovim hladnim danima u rezervoare za gas staje više goriva nego obično, a da im se povećala i potrošnja. Šta je razlog tome, da li je u pitanju prevara ili nešto drugo, videćete u emisiji.

Inače, emisija SAT se ovaj put, praktično u celini emituje sa poligona Centra za bezbednu vožnju Nacionalne vozačke akademije, na kome će biti govora o programima NAVAK-a i njihovim mogućim uticajima na povećanje bezbednosti u saobraćaju.

U okviru prikaza brojnih novih modela automobila kod nas i u svetu, kao što su Citroen Hypnos, Mazda Kiyora i drugi, najdetaljnije će biti predstavljen korejski terenac Ssang Yong Kyron.

Rubrika SUPERTEST pokazaće kako je prvu etapu ovog testa prebrodila Fiat Linea.

Zimski turizam biće predstavljen posetom Divčibarama, a videćete i kakva je generalna situacija u pogledu bezbednosti skijališta u Srbiji.

Repriza emisije je u petak, u istom terminu, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 308 pošalji komentar
(petak, 24. jul 2015, 18:42)
Coja [neregistrovani]

probna dozvola

Da li smem da vozim na Kosovu sa probnom dozvolom?

(ponedeljak, 22. jun 2015, 21:26)
Modificator [neregistrovani]

Registracija skutera do 50 kubika

Poštovani,

Član sam jednog skuter foruma, gde se mnogi žale da imaju problema na tehničkom pregledu i pišem u ime svih nas koji imamo problema pri registraciji. Radi se o tome da na tehničkom pregledu zahtevaju potvrdu proizvođača da skuter ne prelazi brzinu od 45 km/h. Mnogi su kupili skutere pre donošenja tog zakona, a svima je dobro poznato da se ta potvrda nije dobijala uz kupljen skuter. Mene interesuje sledeće: kako da registruje skuter neko ko je isti kupio ovde u Srbiji, a čiji se proizvođač i generalni uvoznik više ne nalaze na teritoriji Srbije? Gotovo je nemoguće u takvoj situaciji doći do potvrde o maksimalnoj brzini skutera. Čak i mi koji možemo doći do proizvođača i zatražiti potvrdu o maksimalnoj brzini, moramo da platimo par hiljada dinara za 1 list papira. Pitamo se čemu sve to? Iz kog razloga se ciljano donose zakoni ovakvog tipa, koji bi smanjili broj dvotockaša na putevima?

Unapred zahvalni,
skuter vozaci

(nedelja, 21. jun 2015, 11:46)
Aleksandar [neregistrovani]

Pcelarska prikolica

Kako da registrujem pcelarsku prikolicu bez atesta i papira

(nedelja, 14. jun 2015, 13:16)
MLADEN [neregistrovani]

predlog putovanje

Voleo bih kada bi nas informisali o putovanju od Krfa trajektom do Italije Brindizija, Rimini, Venecija , Trst , Slovenija , Hrvatska do Srbije. Koliko je kilometara , putarine , cene nocenja , sta videti , potrebna oprema za auto , dokumenti , pravila... Unapred hvala

(utorak, 24. mar 2015, 18:07)
anonymous [neregistrovani]

Registracija auto prikolice

I ja imam pitanje kako sada produziti registraciju auto prikolice tip K400?

(nedelja, 08. feb 2015, 11:30)
zdravko [neregistrovani]

registracija prikolice

kako sada registrovati prikolicu k400. imao sam jednu registraciju a sada kazu da ne moze. Sta sada?

(petak, 30. jan 2015, 09:13)
vlada [neregistrovani]

vozačka

Poštoani,imam prijatelja koji je državljanin i srbije i slovenije , a koji ima slovensku vozačku dozvolu. Kupio auto i registrovao na naše tablice,pa vas molim da mi objasnite da li može da upravlja motornim vozilom na naše tablice sa slovenskom dozvolom .Pitao je svuda i u amss ali nije mogo da dobije odgovor.Hvala unapred.

(petak, 30. jan 2015, 09:07)
vlada [neregistrovani]

vozačka

Poštoani,imam prijatelja koji je državljanin i srbije i slovenije , a koji ima slovensku vozačku dozvolu. Kupio auto i registrovao na naše tablice,pa vas molim da mi objasnite da li može da upravlja motornim vozilom na naše tablice sa slovenskom dozvolom .Pitao je svuda i u amss ali nije mogo da dobije odgovor.Hvala unapred.

(subota, 24. jan 2015, 04:26)
Damir [neregistrovani]

putovanje u inostranstvo

molim Vas, ako neko moze da mi objasni, na osnovu kog clana zakona je potrebno imati ovlascenje za upravljanje tudjim motornim vozilom u inostranstvu... Hvala...

(nedelja, 28. dec 2014, 16:48)
S.Jan [neregistrovani]

Za Pčelare

Ako bi mogli da obiasnite malo oko dobijanja atesta za polovne auto prikolice! I dali je moguće da se ista atestira i registruje kao namensko pčelarsko vozilo. Dali je moguće prikolicu auto šlepu registrovati kao Pčelarsko vozilo a na noj prenositi demontažne platforme na kojima se nalaze košnice. Na taj način bi Pčelari mogli sa jednom prikolicom prenositi više tih napravljenih platformi (paleta).

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 25 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]