nedelja, 26. okt 2014. | Izaberite pismo: Ћирилица 

Насловна > TV > RTS 1 > Beogradska hronika

četvrtak, 09. okt 2008, 17:45

Beogradska hronika

Tema današnje emisije: Alternativna medicina. Gost je prof. dr Vuk Stambolović. Videćete šta kažu lekari i pacijenti, a predstavićemo i ordinaciju koja ima dozvolu za rad.

Šta se dešava sa učenicima IX beogradske gimnazije kojima su na ekskurziji u Grčkoj pokradena sva dokumenata i novac?

Prikazaćemo prvi lift sa sistemom za daljinski nadzor.

Beogradska hronika istražuje: kakva je trenutno situacija na bankarskom tržištu.

Gledaoci će videti i kako izgledaju neobični cvetni aranžmani u holu RTS - a.

Svoj predstojeći koncert najaviće Ekstra Nena.
Urednik emisije Ljiljana Gajović i Slađana Tomašević

1
коментари број коментара 1360 | cwпошаљи коментар
(nedelja, 05. okt 2014, 13:52)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

TRUDNICKO BOLOVANJE U BEOGRADU

Postovani,
spadamu grupu trudnica i jako me je zabrinula vest do koleginice koja je takodje na trudnickom bolovanju a to je da je grad ukinuo dodatak od 35% koji je donirao trudnicama.Mislim da je ovo jako bitno za sve trudnice u ovom gradu pa bih vas zamolila da se pozabavite ovom temom i da pitate nadlezne iz te oblasti da li je to tacno i ako jeste kako to mogu dozvoliti da jednu od najosetljivijih grupa u drustvu tako ostecuju.
HVALA VAM NA RAZUMEVANJU

1
(petak, 04. jul 2014, 19:21)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

socijala

Molim vas invalid sam 100% koliko se ceka interventna socijalna pomoc od kada stigne resenje kako kaze sluzbenica, grada verovatno skupstina grada ili sta vec unapred hvala

1
(utorak, 24. jun 2014, 13:37)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

naknada sa biroa

Zna li neko kada ce poceti isplata sa biroa za ne zaposlene?

1
(sreda, 18. jun 2014, 20:35)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

pomoc dok mije kasno

molim vas kao medije i kao nacionalnu televiziju za pomoc ili makar strucan savet kupio sam kucu hoce da mi oduzmu uzeo sam kredit drugi ga potrosili a ne vracaju zelim da se obratim preko vas vama to malo znaci a meni i mojoj deci sve za svaki intervju ili bilo sta pozovite me na 069725580

1
(utorak, 13. maj 2014, 08:16)
komunalac [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Mostovi unisteni grafitima

Da li možete da napravite reportažu o tome koliko su Bg mostovi na meti vandala.Svakodnevno se pojavljuju besmisleni grafiti-nedavno renovirana Gazela, Brankov a naročito je na udaru novi most na Adi koji je potpuno išaran-više i nije ponos već lagano postaje ruglo grada. Da li ima neka služba u gradu koja se brine o ovome? Bar jednom godišnje da se okreči bilo bi bolje! A počinioce sprečiti da uništavaju našu imovinu koja treba da nas predstavlja u najboljem svetlu.

1
(četvrtak, 24. apr 2014, 07:12)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

socijala

da li mozete pozvati u studio gospodina nenada matica i pitati ga o isplati jednokratne socijalne pomoci jer na drugi nacin je do njega nemoguce doci,a isplata jednokratne pomoci kasni godinu dana .nema smisla .u svim drugim nadleznim ustanovama ne zele da kazu ni koji mesec isplacuju.hvala

1
(sreda, 02. apr 2014, 19:33)
Boban [нерегистровани]
oпошаљи одговор

licna karta

Postovanje.Interesuje me zbog cega u Nisu nemogu da podignem licnu kartu?Izlazim sa posla tri dana,guzva nemoguca.Sigurno postoji nacin da se to ubrza, mislim da oni koji tamo rade ne zele da to ubrzaju. U nadi da ce te to objaviti, unapred zahvalan vas gledalac iz Nisa Boban Djordjevic.

1
(nedelja, 23. mar 2014, 08:04)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

jed.soc.pomoc

da li mozete saznati kad se ocekuje isplata jednokratne socijalne pomoci za juli 2013.molim vas

1
(subota, 22. feb 2014, 21:09)
Draga Tanasić [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Problem overavanja zdravstvenih knjižica

Poštovana,
u opštini Mali Zvornik sve nezaposlene žene, domaćice, u poslednjih godinu dana imaju problem sa overom zdravstvenih knjižica. Terete ih iz fonda zdravstvenog osiguranja za neka dugovanja za koje ni oni sami ne mogu da obrazlože. Većina žena je bila osigurana preko svojih supružnika koji su u radnom odnosu. Problem je nastao 30.06.2013. kada su im tražili da uplate dug za koji ni same ne znaju za šta obzirom da ništa nisu ni potpisivale, niti ih je iko obavestio o čemu se uopšte radi. Žene su se obraćale mnogim institucijama i odgovor je bio da se razvedu, da dočekaju godine starosti ili da plate taj dug koji nije opravdan. Bila bih vam zahvalna ako bi javnost bila upoznata sa tim kako bi uspele da reše problem. U ponedeljak 24.02.2014. u 8 i 30h će Žene otići ispred opštine Mali Zvornik u nadi da će ih predsednik opštine primiti i saslušati ali bismo volele da i vi prisustvujete ukoliko budete bili u mogućnosti.
Unapred zahvalna

1
(ponedeljak, 06. jan 2014, 13:24)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

posebna novcana naknada

Da li se zna nesto o posebnoj novcanoj naknadi zq lica koja su korisnici do penzije?

1
1