Beogradska hronika

Tema današnje emisije: Alternativna medicina. Gost je prof. dr Vuk Stambolović. Videćete šta kažu lekari i pacijenti, a predstavićemo i ordinaciju koja ima dozvolu za rad.

Šta se dešava sa učenicima IX beogradske gimnazije kojima su na ekskurziji u Grčkoj pokradena sva dokumenata i novac?

Prikazaćemo prvi lift sa sistemom za daljinski nadzor.

Beogradska hronika istražuje: kakva je trenutno situacija na bankarskom tržištu.

Gledaoci će videti i kako izgledaju neobični cvetni aranžmani u holu RTS - a.

Svoj predstojeći koncert najaviće Ekstra Nena.
Urednik emisije Ljiljana Gajović i Slađana Tomašević

broj komentara 1382 pošalji komentar
(četvrtak, 03. sep 2015, 15:32)
greatramirez [neregistrovani]

greatramirez@gmail.com

Pozdrav,
Ovo je obavijestiti javnost o tome da gospođa Ramirez, privatni zajam zajmodavac ima otvoriti finansijska prilika za sve kojima je potrebna bilo kakve finansijske pomoći. Mi dati kredit na 2% kamatne stope Pojedinci, firmi i kompanija pod vedrim i razumljivo i stanje. kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (greatramirez@gmail.com)

(petak, 28. avg 2015, 14:21)
Cveta Bogetić [neregistrovani]

Rts Beogradska hronika:

Poštovani obraćamo vam se iz Pančevačke br 3 sa Dorćola u nadi da ćete nam pomoći.Pošto živimo u uslovima nedostojnim čoveka.U zgradi koja je sazidana 39 godine.A koja je u, velikoj meri dotrajala,gde preti opasnost od ponovnog paljenja.Pošto su se instalacije palile nekoliko puta.Objekat je pun vlage i nenormalni su uslovi za normalan život.Pa vas zato molimo da nam pomognete,ukoliko možete da pošaljete ekipu da se to snimi.Oko nas su sve nove zgrade.Mada smo i mi predviđeni za rušenje od pre 30 godina,i niko ništa ne preduzima.A nama su vezane ruke,i ne možemo ništa da uradimo sami. U nadi da ćete nam pomoći i izaći nam u susret. Unapred zahvalni stanari Pančevačke br 3.

(četvrtak, 30. jul 2015, 14:47)
Jelena [neregistrovani]

Nestašica leka za hronične bolesnike , antideresiva

Poštovani ,
u apotekama u Srbiji nema antidepresiva Zolofta kao i njegovih zamena za ozbiljne , hronične bolesnike.
Interesuje me kako do toga dolazi s ozirom da se slično dešavalo i sa Litijum karbonatom u poslednjih par godina.Naravno , bitno je da se nestašica reši što pre i kada se može očekivat?
Pozdrav , Jelena

(utorak, 28. jul 2015, 17:36)
Sekulić Radomir [neregistrovani]

Problem sa vodovodom Grocka

Poštovani,
mi stanari kuće na adresi Smederevski put 6-8 molimo vas za pomoć. Već dve godine imamo veliki problem sa vodovodom Grocka. Naime u našem dvorištu čim vode ima normalno, voda se izvliva u dvorište i dolazi do temelja kuće, a čim je restrikcija ili neki kvar pa vodovod isključi vodu, voda iz dvorišta se povuče. Očigledno je da je negde neka cev ili pukla ili je popustio neki spoj i voda nekontrolisano teče kada je ima normalno. Više puta smo se obraćali vodovodu Grocka, obraćali smo se komunalnoj inspekciji, komunalnoj policiji, ali niko ništa ne čini. Najgore je za stanare kuće koji su u prizemlju kuće jer je voda već počela da se uvlači u zidove i da pravi vlagu, ali su isto tako ugrožene i ostale porodice koje žive u istoj kući, jer se voda podvlači pod temej kuće i time grožava njena stabilnost. Obraćamo vam se na ovaj način, i molimo za pomoć, jer se niko od nadležnih institucija nije odlučio da vidi o čemu se radi, a više puta smo ih alarmilali.Unapred vam se zahvaljemo.

(utorak, 28. apr 2015, 17:32)
Marijana [neregistrovani]

pakao kod bioskopa Voždovac u Vojvode Stepe

Najlepše Vas molim, uradite prilog o ulici Vojvode Stepe, s najvećim akcentom na deo između Pukovnika Purića i Bože Jakovića. Mislim da će svako moje pisanje o tome, nakon slike, biti suvišno. Gušimo se u prašini (bukvalno), nemamo kuda da hodamo, mogućnost prelaska ulice ne postoji, osim ako ste mlađi i možete da idete kroz prokopane kanale. Stariji ljudi nemaju mogućnost da odu u nabavku, pa zavise od milosti i dobre volje mlađih komšija.Ako ništa drugo, barem nas uputite na nadležnu inspekciju, jer koga god pozovemo, niko nije nadležan. Unapred hvala

(ponedeljak, 06. apr 2015, 17:18)
snezana [neregistrovani]

zasto da vratim pare koje sam posteno zaradila?

Draga Beogradska hroniko, zelim da ukazem na veliki problem i nepravdu sa kojom se ovih dana suocavaju porodilje u javnom sektoru. naime, u cetvrtak mi je stigao plavi koverat u kom me obavestavaju da treba poreskoj upravi da "vratim" 24 769,72din. Kada sam otisla da pitam zasto, ispostavilo se da je to zato sto mi je u jednom mesecu uplaceno svo zaostalo porodiljsko bolovanje. to je stvarno necuveno i licemerno(radjajte decu) jer se niko nije zapitao sta sam ja radila cetiri meseca sa malom bebom( i to mi je trece dete) bez ijednog primljenog dinara. radim u Tehnickoj skoli u Mladenovcu. kada sam njih pitala da mi isplacuju bolovanje a da oni cekaju refundaciju rekli su da to nije moguce a danas su mi u poreskoj rekli da su oni to ustvari zakonski trebali da urade i da do ovoga ne bi ni doslo. sta sada ja a i ostale koje su suocene sa ovim problemom treba da uradimo?

(ponedeljak, 06. apr 2015, 15:31)
anonymous [neregistrovani]

zakon mama

Da li smo zaboravili na ovaj problem ili mozda ipak treba pozvati ministra Vulina da da neko objasnjenje?! Mamama ne preostaje nista drugo vec da se obrate inspekciji rada i time zagarantuju sebi otkaz u firmi.

(utorak, 24. mar 2015, 12:29)
Lidija [neregistrovani]

Ne radi osvetljenje

Osvetljenje u podzemnom prolazu od bloka 37 Novi Beograd do Studentskog Grada ispod auto puta ne radi.

(ponedeljak, 23. mar 2015, 18:45)
anonymous [neregistrovani]

pentaxim

Gledala sam danas vasu emisiju i zanima me ko je i zasto dozvolio da se vakcine kupe i donesu u dom zdravlja i da dr da detetu tu kupljenu vakcinu ako je dr Ilic iz Batuta izjavio da one imaju poseban sistem prenosenja i da mora da se vodi racuna o tome. Zasto nije zabranjeno davanje tih vakcina u domovima zdravlja. Mi smo prvom detetu davali tu vakcinu i sada imamo bebu koja je primila jednu i sada vise ne mozemo da kupimo. Rodjena je 06.10.2015

(sreda, 18. mar 2015, 17:07)
Radica Babic [neregistrovani]

Pentaxim

Molim Vas da objavite problem roditelja dece koja su rodjena pre 1.11.2014.za koje nema vakcine. Sramota