sreda, 22. okt 2014. | Izaberite pismo: Ћирилица 

Naslovna > TV > RTS 1 > SAT

nedelja, 28. sep 2008, 14:50

SAT

Kako povoljnije do novog automobila?

U ovonedeljnom izdanju emisije SAT, gledaoci će saznati detalje ugovora Zastave sa Fijatom, kao i koji modeli će se uskoro proizvoditi u Kragujevcu.

Za one koji planiraju nabavku novog automobila, ekskluzivno su prikazani aktuelni popusti za kupovinu automobila na lizing i ko ih nudi.

Novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju i novine koje propisuje za rad auto škola, bili su tema razgovora sa predstavnikom udruženja auto škola. Videćete šta ova asocijacija hvali, a šta zamera predlogu novog Zakona.

Za ljubitelje automobila, u rubrici PREDSTAVLjAMO, testirana je HONDA SIVIK na hibridni pogon, a prezentaciju novih modela u ovoj emisiji upotpunjuje i prikaz robusnog IVEKO - vog terenaca pod imenom Campagnola.

Naravno, nisu zaboravljeni ni poklonici turizma u Srbiji, za koje je pripremljena reportaža sa fruškogorskog ranča PLATAN u Vrdniku.

Repriza emisije je u petak, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

1
коментари број коментара 294 | cwпошаљи коментар
(petak, 17. okt 2014, 10:42)
Sale [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Saobraćajna signalizacija

Da li neko moze da mi kaze ko je odgovoran za saobraćajnu signalizaciju na putevima i koga tuziti za nadoknadu štete nada se neki od predmeta te signalizacije kao na pr plastično postolje tezine 35kg nadje na kolovozi i prouzrokuje materijalnu štetu na automobilu.Unapred vam se zahvaljujem na odgovoru
sasadabic@hotmail.com

1
(četvrtak, 13. mar 2014, 21:01)
vladan marjanovic [нерегистровани]
oпошаљи одговор

gde poloziti d1

intereauje me gde mogu poloziti d1 kategoriju ,zvao sa po svim autoskolama cak sam pozvao i ljermontovu u beogradu i dobio odgovor da niko nema licencu za tu kategoriju ,ja stvarno ne znam kako doci do te kategorije ? vlada cuprija

1
(utorak, 04. mar 2014, 17:05)
Srbija bez zagadjenja [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Maratonci

Jedan predlog voditelju Mirku.Vase emisije nisu lose ali bi trebalo da od vas potekne jedan predlog.A to je da se ukine obaveza upaljih svetala na volzilu danju.Moje je misljenje a verujem i vecina ljudi da to zagadjuje okolinu u toj meri da su nam leta i zime postale toplije od kada je ovaj zakon na snazi.Jer sijalica zagreva mbogo atmosferu.Zato ako zelimo cistiji vazduh i normalniju klimu neka od vas potekne taj predlog.A mozete i strucnjake da angazujete i da oni kazu svoje misljenje.Sve za zdravije okruzenje i vazduh.

1
(petak, 04. okt 2013, 10:02)
Peca NBG [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Uslovna strelica

Postovani
Obracam vam se u vezi postavljanja uslovne strelice za skretanje desno. Semafor se nalazi na raskrsnici Bul.Mihajla Pupina i Aleksinackih rudara ( kod pijace stari Merkator).Vec godinama sam vozac i stalno se prave guzve na ovom semaforu,a postoje uslovi za postavljanje uslovne strelice.Ako bi ste mogli nesto uciniti nesto po ovom pitanju.Mislim da bi saobracaj bolje funkcionisao.

1
(nedelja, 15. sep 2013, 15:30)
Prvoslav [нерегистровани]
oпошаљи одговор

(Ne)normalan propis

Poštovani Gospodine Alviroviću,položio sam ispit za instruktora vožnje 2003.god.i već tada sam imao problem!Naime,u MUP-u nisu hteli da mi izdaju instruktorsku dozvolu dok im ne predam original Uverenja o položenim kategorijama za koje tražim dozvolu.Uverenja su zadržali i dozvolu mi izdali.Ove godine dozvola je istekla.Obzirom da sada dozvole(licence) izdaje Agencija za bezbednost saobracaja,ja i dalje ne mogu da uzmem svoja uverenja,jer me u Mup-u ubeđuju da to mora da ostane u dosijeu vozača kod njih,čak sam platio i taksu od 670 dinara da bi mi oni izdali kopije mojih uverenja,iako Mup više ne izdaje instruktorske dozvole-licence!Molim za savet.Unapred hvala!

1
(nedelja, 08. sep 2013, 08:13)
nenad [нерегистровани]
oпошаљи одговор

pomoc

gospodine mirko imam problem pomozite mi da ga resim unapred hvala pre dva meseca sam odvezo kola da registrujem kad sam doso tamo ispo je problem nemogu da registrujem jer je istekla boca a vec sam dao pare`. i onda sam odustao od registracije a jos mi nisu vratili novac stalno kad odem kazu bice molim vas kome da se obratim hvala

1
(petak, 30. avg 2013, 17:30)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Vise o poravkama automobila

Gledajuci emisiju SAT plus sticem utisak da je to emisija za turiste a najmanje za pomoc vozacima i poravku svojih starih automobila,kako naci delove za ta vozila itd.

1
(ponedeljak, 08. jul 2013, 18:37)
Slavica Budaković [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Šta uraditi sa demontiranom bocom za auto gas

Poštovani gospodine Alviroviću,
Volela bih da se pozabavite temom šta uraditi za demontiranom bocom za auto gas.
Naime posle deset godina korišćenja boce po zakonu morala sam da je zamenim i uradim ratest. Zakon je bio vrlo jasan šta treba uraditi da bi se dobio novi atest ali zakon nije regulisao gde odložiti staru bocu koja može biti veoma opasna ukoliko se neodloži na adekvatan način.
Na više mesta sam pokušala da je otudjim ali bez uspeha. Čak sam prilikom atestiranja nove boce pitala nadležne da mi oni daju savet gde da je odložim ali ni oni nisu znali odgovor.
Trenutno moja stara boca je lagerovana kod mene u dvorištu i ugrožava i mene i moju okolinu.
U nadi daćete pokrenuti ovo pitanje kod nadležnih organa i tako rešiti moj i problem mnogih gradjana srdačno vas pozdravaljam.

1
(sreda, 03. jul 2013, 15:26)
ivan [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Slovenija Eurobasket

Napravite patrolo do Slovenije za Eurobasket 2013

1
(sreda, 26. jun 2013, 21:43)
Zvonko Rajković Kruševac [нерегистровани]
oпошаљи одговор

Registracija vozila na metan.

Stalno slušamo priče o atestima za automobile na TNG,niko ne pominje vozila na metan,šta je tu urađeno i kakva je zakonska regulativa za ta vozila. Nameravam da kupim fijat Multiplu sa fabrički ugrađenim uređajem na metan, ako možete ukratko objasnite kakva je procedura za registrciju takvog vozila.Hvala unapred Zvonko Rajković iz Kruševca.

1
1