Šou svih vremena - 1989. godina

U trećoj epizodi serijala "Šou svih vremena" gledaoce vodimo u nostalgičnu avanturu i na sentimentalno putovanje u 1989. godinu.

Godinu 1989. pamtimo kao godinu velikih preokreta - pad Berlinskog zida, Vaclav Havel postaje predsednik Čehoslovačke, u Jugoslaviji dolazi do fenomena cvetanja mora. Beograd dobija novo pozorište Bitef teatar, Kusturica osvaja Zlatnu palmu u Kanu.

Nina Simon gostuje na Beogradskom džez festivalu, a u jednom butiku radi jedna Nina... I kao u nekoj bajci, tada zvezda broj jedan, Dino Dvornik, sasvim slučajno u prolazu prepoznaje jedinstven vokal mlade prodavačice. Sledećeg dana su krenuli u diskografsku kuću. I tako je otkrivena Nina Badrić koja nam stiže u goste. Pored nje u goste dolazi još jedna Nina - Nina Janković koja je 1989. napunila prvu godinu života.

Svojevrsni junaci 1989. godine su i Mićko Ljubičić koji je bio radijska zvezda broj "1", a Milko Đurovski je igrao jednu od najboljih sezona u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri.

Specijalnim letom pravo u 1989., stiže nam i Željko Bebek. Ko je osvojio Nostalgičnu spomenicu 1989., i da li je pobedio Nikolin ili Mašin tim ostaće neizvesno do samog kraja.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 23. dec 2013, 15:17)
Marija [neregistrovani]

Lepota

Poštovani zaista je zadovoljstvo videti neka stara ali nezaboravljena lica.Lepo zamišljeno i na tome samo čestitke. Primedbu bih ako mi to dozvoljavate stavila na prelepu i vrlo atraktivnu voditeljku koja je bila vrlo lepo praznično odevena ali prenaglašenog šlica i preteranog isturanja gole noge. Mislim da je za jedan javni servis to nedopustivo.