Jutarnji program

Gost Dnevnika Jutarnjeg programa biće Milena Dragićević - Šešić profesor Fakulteta dramskih umetnosti, koja će govoriti o novom imidžu Srbije u svetu. Povod je međunarodna letnja akademija "(Bez) granični identiteti" koja se održava u Beogradu.

Iz Majdanpeka dolazi Zoran Mitrović koji će prikazati deo kolekcije zlatnog nakita koji će biti izložena na osmom MajdanArtu.

Gosti Jutarnjeg programa su Uglješa Stojanović i Nemanja Trifunović koji su na Informatičkoj olimpijadi u Kairu osvojili bronzane medalje.

Dopisnici RTS - a pripremaju izveštaje o početku školske godine, reciklaži medicinskog otpada u Jagodini, krađi klupa iz šabačkih parkova, izložbi Todora Stevanovića u Užicu, a reporteri Jutarnjeg programa snimiće u Beogradu Karneval brodova, Milkin karavan prijateljstva na Trgu Nikole Pašića, zatvaranje Kulturnog leta na Gardošu i džez koncert ispred Muzeja "25.maj".

Muzički gost Programa je Branko Kamenković, najpoznatiji srpski buzukista.

Urednik emisije Nebojša Kotlajić.

broj komentara 28 pošalji komentar
(subota, 14. jun 2014, 13:44)
anonymous [neregistrovani]

zarobljene mace

U Gospodskoj ulici kod pijace u Zemunu u Univerzal banci koja je iseljena pre nekog vremena zatvorene su dve mace koje ce da uginu od gladi, jedna ako vec nije uginula, molim vas pomozite im, ja ne znam kome da se obratim da otvori napustenu banku da ih spase

(nedelja, 02. dec 2012, 06:19)
Misa Colovic [neregistrovani]

problem

Ucao sam u trolejbus 29 na stanici Medakovic 2.Hteo sm da odem do poslednje stanice,koja je Medakovic 3.Imao sam malog maltezera u odgovoravajucoj torbi za njega.Samo mu je glava virila.Medjutim vozac nije hteo da krene.Znajuci da sam u pravu,nisam hteo da izadjem,ali sam ipak,zbog putnika to ucinio.Trolejbus je bio skoro prazan.S'postovanjem M.Colovic

(ponedeljak, 22. okt 2012, 08:11)
Straživuk Borislav [neregistrovani]

ravnopravnost...

Redovni sam gledalac vaše emisije. Smatram da je sadrđaj sveobuhvatan i dobar, međutim, stavio bih jednu primedbu. Mnogo se govori o rodnoj ravnopravnosti. Danas je bila tema karcinom dojke. Ne samo danas, naprotiv veoma često je ova tema na dnevno redu. To me je isprovociralo da napišem ovaj komentar. Naime, želim da upitam i sebe a posebno vas, u mesecu borbe protiv karcinoma, gde su muškarci i karsinom prostate. Dali se skoro o tome razgovaralo, o procentu obolelih, procentu izlečenih, na kraju o procentu umrlih. Ja sam jedan od mnogih koji se suočio sa ovom bolešću. Svo vreme lečenja niko nije postavio pitanje mog psihičkog stanja, traumatskih poremečaja, seksualnosti i svega drugog o čemu se vode diskusije kada je u pitanju karcinom dojke. Jedina podrška u ovoj bolesti mi je supruga i niko više.
Borislav Straživuk
Beograd

(petak, 31. avg 2012, 09:12)
anonymous [neregistrovani]

kako se zovu

molim vas za ime zenske pevacke grupe koja je bila gost i pretstavila se u vasem jutarnjem programu...pevale su dve numere u modernoj obradi..unapred hvala na pomoci i svako dobro !

(petak, 31. avg 2012, 08:28)
Dragana Marinković [neregistrovani]

VIP d.o.o. ŽALBA

U VIP prodavnici u Trgovačkoj ulici u Žarkovu sam 08.03.2012. uzela Blackberry telefon 8520 u tarifi postpaid 1000 sa mesečnom pretplatom od 2938,20 Din + mesečna pretplata za Blackarry uslugu 1180 Din.Prvi put je dat na servis 30.04.2012. iz razloga sto se aparat skroz ukoci i ne funkcioniše uopšte.Vratili su mi ga posle 20 dana iz servisa.Aparat se po drugi put pokvario 12.06.2012 iz istog razloga.Vratili su mi ga 17.06.2012.Po treći put se aparat pokvario 29.06.2012. iz istog razloga i sva tri puta pri vraćanju telefona je dat izveštaj da je telefon ispravan i servisiran a nije bio.Treći put sa servisa su mi ga vratili 08.08.2012 i zvali su me da dođem u radnju u Trgovačkoj ulici u Žarkovu i u radnji kada je uključen aparat radnica Svetlana se uverila da aparat i dalje ne radi iako su me zvali da dođem i preuzmem aparat.Od 08.03.-08.08. je plaćeno 25.108 ,26 Din. za tri računa Sobzirom da ugovor glasi na telefon i impulse koji su uračunati a telefon koji sam koristio sve ukupno dva meseca a dva meseca je ukupno bio u servisu ne vidim razlog zašto plaćam račune.Računi uredno stižu i uredno ih plaćam iako telefon ne koristim pošto je i četrti put poslat na servis uz pisanu žalbu.23.08.2012 sam pozvala VIP korisnički servis i rekli su mi da žalba nije još poslata i da je još uvek u radnji u žarkovu a napisana je i predata 08.08.2012.Sobzirom da po zakonu su dužni da odgovore na žalbu u roku od 15 dana ,a od 08.08.2012. kada sam predala žalbu je prošlo 23 dana molila bih Vas da me savetujete kako da ostvarim svoja prava i da li je uredu da plaćam mesečno račune za telefon koji je fabrički neispravan i koji ne koristim?Takođe po članu u ugovoru su dužni nakon trećeg servisiranja telefona da mi daju novi telefon a oni to uporno odbijaju.Unapred zahvalna Dragana Marinković.

(četvrtak, 30. avg 2012, 16:46)
Jaca [neregistrovani]

Komentar

Hocu samo da pohvalim voditeljke jutarnjeg programa, Oliveru Jovicevic i Oliveru Kovacevic.Narocito mi se dopao razgovor koji je vodjen na temu stambenih kredita u CHF sa gostima iz NBS i Udruzenja Banaka.

(subota, 19. maj 2012, 00:21)
dusan [neregistrovani]

mala kritika

Pozdrav za ekipu jutarnjeg programa,kojeg inace gledam povremeno i na preskok.Zelim samo da podelim svoje misljenje sa vama,a tice se jedne reci vase cenjene voditeljke,inace nepoznate u nasem Srpskom jeziku.Inace meni licno i nejasnog znacenja.U razgovoru sa gostom cenjena voditeljka u kominikaciji izgovara rec DAPACE,koju ja nemogu racionalno i logicki da razumem osim sto mi je geografski poznata.S obzirom da je voditeljka sa javnog servisa,koji bi pri tom trebao da ima i odredjenu edukativnu ulogu,kao i da vodi racuna o bogatstvu nasega jezika ,koji pri tom i placaju gradjani ove zemlje,molio bih za objasnjenje fantomske reci....unapred hvala....

(utorak, 28. feb 2012, 06:27)
ugljesas [neregistrovani]

hvala

Dobro jutro ekipi jutarnjeg programa.. hvala vam na svim informacijama,gledam vas svako jutro i u toku sam u svemu.. i ako ne zivim u nasoj Srbiji.. zahvaljujuci vama.. RTS-u..zelim vam lep dan.. Ugljesa

(nedelja, 05. feb 2012, 06:29)
bata [neregistrovani]

muzika

svako jutro gledam jutarnji program - uglavnom mi se, s malim primedbama sve dopada, samo mi nije jasno zašto puštate pesme uvek istih pevača - čolića, joksimovića i miroslava ilića ?

(utorak, 17. jan 2012, 20:45)
Predrag Jovanovic [neregistrovani]

Svaka cast!

U povratku sa zimovanja na Zlatiboru, tradicionalno popijemo kafu na vrhu Rudnika, u restoranu "Rudnicki breg". U odlasku sam zaboravio torbicu sa dokumentima, platnim karticama firme i privatnim karticama, i novcem. To sam primetio tek u Beogradu, kada su mi dokumenta bila potrebna. Teskom mukom sam dosao do broja telefona restorana (broj telefona promenjen, na internetu ne postoji!). Moja torbica je bila tamo, a konobari je nisu ni otvorili, samo su je sklonili. Jutros sam otisao po nju, a osoblje se snebivalo da primi nagradu. Svaka cast momci, povratili ste mi veru u ljude! Bilo bi lepo da se za njih cuje. Hvala vam!