Povratak mumije

U nastavku hita „Mumija“ (The Mummy Returns, 2001), koji je režirao Stiven Samers, mumificirano telo Imotepa je pristiglo u londonski muzej, gde se još jednom budi i započinje pohod pun besa i terora.

U tom pohodu isprečiće mu se junaci iz prethodnog filma, Rik i Evelin, ali i druga zastrašujuća sila koja snagu crpi iz najtamnijih rituala staroegipatske mitologije.

Kralj škorpiona, legendarni ratnik koji je prodao svoju dušu Anubisu, zaboravljen je u istoriji i spominje se tek kao lik iz mitologije.

Ali, u pustinji Am Šer, u zlatnoj piramidi, spava kralj škorpiona i onaj ko ga ubije moći će da zapoveda nepobedivom demonskom Anubisovom vojskom.

Deset godina nakon što je sveštenik Imotep (Arnold Voslo) pobeđen, Rik (Brendan Frejser) i njegova žena Evelin (Rejčel Vajs) zauzeti su odgojem sina Aleksa (Fredi Boat).

Uz njih je verni prijatelj i asistent Džonatan Karnahan (Džon Hanah).

Lanac strašnih zbivanja pokreće se kada 3000 godina stare mumije Imotepa i njegove Anč Su Namun, nakon transporta u britanski muzej, ponovo vaskrsnu u svojoj potrazi za besmrtnošću.

broj komentara 6 pošalji komentar
(subota, 15. dec 2012, 19:26)
milica [neregistrovani]

povratak mumija

ekstra pazi na repliku pazi se

(petak, 14. dec 2012, 21:30)
mico [neregistrovani]

sablasni okean

Mogli bi ste da prikazete i film Sablasni Okean (Deep Rising), rezirao ga je isti covek koji je rezirao obe mumije. I taj film je isto odlican.

(petak, 14. dec 2012, 20:09)
anonymous [neregistrovani]

Mumija

Strasan film,rezija svaka cast

(petak, 14. dec 2012, 16:40)
anonymous [neregistrovani]

mumija

Film je odlican znaci vrh

(petak, 14. dec 2012, 12:28)
anonymous [neregistrovani]

.

Dobra stara Mumija da li ćete emitovati i treći deo.

(petak, 14. dec 2012, 10:42)
anonymous [neregistrovani]

:)

Bravo odlican film