Balkanskom ulicom: Bane Lalić

Emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, govore o snovima, o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.

Emisija "Balkanskom ulicom" je portretska emisija u kojoj gosti - značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari... govore o trenutku dolaska sa železničke stanice uz Balkansku ulicu u Beograd, o snovima o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.

Značajan segment emisije su inserti iz bogate arhive Televizije Beograd koja je pratila rad većine sagovornika iz "Balkanske ulice".

Do danas je "kroz Balkansku" prošlo oko 300 značajnih ličnosti koji su svojim iskrenim ispovestima kod gledalaca izazivale i suze i smeh.

broj komentara 3 pošalji komentar
(subota, 02. jun 2012, 14:58)
sasa [neregistrovani]

extra

emisija je super, gost je extra, a kada ce biti ivan bosiljcic gost, pozdrav

(nedelja, 27. maj 2012, 22:02)
Dragan [neregistrovani]

Nova nada dobre muzike

Postovana Vesna kao i uvek emisija je bila predivna,mlad covek pozitivne energije ,lepo peva i mogu mu pozeleti uspesnu karijeru,sve najbolje.Imam jednu molbu ,da pozovete u emisiju Oliveru Katarinu,pored Tozovca, Cuneta, Lepe Lukic ona je nase blago u muzickoj eliti,ima sta da otpeva a i da kaze.Veliki pozdrav iz Italije.Dragan

(ponedeljak, 21. maj 2012, 13:14)
anonymous [neregistrovani]

Kralj

Koji pozitivan lik, bas me je odusevio! Odlicna emisija, veliki pozdrav.

Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]