subota, 20. dec 2014. | Izaberite pismo: Ћирилица 

Насловна > TV > RTS 1 > Mala vlada, bogata Srbija

ponedeljak, 26. mar 2012, 18:25

Mala vlada, bogata Srbija

Kako će se stranke odnositi prema institucijama posle izbora i da li će vlada ponovo morati da bude velika da bi se svi namirili.

Srbiji treba manja administracija, čvršće institucije, vlada od ne više od 15 ministara i poštovanje svih nezavisnih regulatornih tela, od Poverenika za informacije do Agencije za borbu protiv korupcije. Sa time se slažu sve stranke u Srbiji.

Nevolja je što takve stavove imaju samo tokom predizborne kampanje, a kada se formira koalicija i kada treba namiriti partijske kadrove, sve se menja.

Kakva uveravanja da će biti drugačije stranke daju sada, u Oku govore: Rasim Ljajić iz SDPS-a, Maja Gojković iz URS-a i Aleksandar Martinović iz SRS-a.

Emisiju vodi Antonela Riha.

1
коментари број коментара 2 | cwпошаљи коментар
(utorak, 27. mar 2012, 01:40)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

odlozeno gledanje

Klikni gore na emisije,nadji emisiju Oko i mozes da gledas kad tebi odgovara.

1
(ponedeljak, 26. mar 2012, 13:24)
anonymous [нерегистровани]
oпошаљи одговор

primedba

Moram da vam uputim primedbu.Oko je jedna od gledanijih emisija kod nas u inostranstvu jer je uvek vezana za aktuelne stvari koje mi u principu redovno pratimo.Pocetkom ove godine nekom je palo napamet da termin koji je bio oko pla sedam premesti kasno u noc.Ima toliko nepotrebnih stvari koje nan u toku dana servirate,pa mislim da bi mogli da nadjete neki za nas povoljniji termin.Ocekujem neko objasnjenje ali nebih voleo da cujem da je to nemoguce u ovom momentu,znate to nije lako itd..

1
1