Balkanskom ulicom

Emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, govore o snovima, o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.

Emisija "Balkanskom ulicom" je portretska emisija u kojoj gosti - značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari... govore o trenutku dolaska sa železničke stanice uz Balkansku ulicu u Beograd, o snovima o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.

Značajan segment emisije su inserti iz bogate arhive Televizije Beograd koja je pratila rad većine sagovornika iz "Balkanske ulice".

Do danas je "kroz Balkansku" prošlo oko 300 značajnih ličnosti koji su svojim iskrenim ispovestima kod gledalaca izazivale i suze i smeh.

Emisija je veliku popularnost i vrlo često epitet "kultna" stekla pre svega izborom vrhunskih sagovornika koji su zadobili poverenje autorke Vesne Dedić i pristali da, neki i po prvi i jedini put, pred televizijskim kamerama, ispričaju svoju životnu priču.

Već sedmu televizijsku sezonu po oceni gledalaca i kritike "Balkanskom ulicom" je jedna od najgledanijih emisija na srpskim televizijama, omiljena i kod gledalaca koji programe RTS-a prate preko satelita.

Autor: Vesna Dedić


Prethodne emisije

nedelja, 04. okt 2015, 15:45 -> 17:01

Balkanskom ulicom: Radoš i Nedeljko Bajić

U nedelju 4. oktobra gledaoci RTS će gledati prvu emisiju novog serijala "Balkanskom ulicom" ...

pročitaj

nedelja, 27. sep 2015, 14:13 -> 15:09

Balkanskom ulicom: Aleksandra Radović

Emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, govore o snovima, o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život. ...

pročitaj

nedelja, 23. avg 2015, 14:10 -> 15:51

Balkanskom ulicom: Ivan Bosiljčić

Emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, govore o snovima, o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život ...

pročitaj pristigli komentari (2)

nedelja, 02. avg 2015, 14:05 -> 15:06

Balkanskom ulicom: Svetlana Bojković

Emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, govore o snovima, o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život. ...

pročitaj

nedelja, 12. jul 2015, 13:00 -> 13:30

Balkanskom ulicom: Mladi muzičari

Biljana Obradović, Sara Đokić, Lukijan Ivanović ...

pročitaj

nedelja, 05. jul 2015, 14:09 -> 17:57

Balkanskom ulicom: Gordana Lazarević

Ovonedeljni gost Vesne Dedić za kariranim stolnjakom je pevačica narodne muzike Gordana Lazarević ...

pročitaj pristigli komentari (1)

nedelja, 28. jun 2015, 13:20 -> 15:47

Balkanskom ulicom: Aleksandar Radojičić

Ovonedeljni gost emisije Balkanskom ulicom je glumac Aleksandar Radojičić, poznatiji po ulozi Balerine u filmu "Montevideo, Bog te video" ...

pročitaj pristigli komentari (1)