Може и другачије

Серија "Може и другачије" у малој драмској играној форми указује нам на то да проблеме који су саставни део наших живота можемо сагледавати и из другог угла и да они нису нерешиви.

Петочлана породица Спасић живи у заједници са госпођом Надеждом Ненадић, мајком Јелице Спасић, тј. таштом њеног супруга Николе. Јелица и Никола имају троје деце: два сина и ћерку. Проблеми који се јављају свакодневно у овој породици исти су као и проблеми у било којој породици у којој комуникација међу генерацијама није на завидном нивоу. Решења су најчешће врло једноставна и ако их усвојимо, живот можемо учинити ако не много лепшим, онда сигурно подношљивијим. Уколико не пронађемо решење за њих, они прерастају у сложеније конфликте. Свака епизода је прича за себе где одређену ситуацију најпре видимо као негативну, а затим је, након помоћи и предложеног решења психотерапеута, сагледавамо као ситуацију без проблема. 

Играју: Мирјана Миња Филиповић, Ирфан Менсур, Стојан Ђорђевић, Милица Сужњевић, Никола Радивојевић, Бранка Петрић и Бранислав Зеремски.

Уредница серије: Невена Младеновић Благојевић
Редитељ: Филип Чоловић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво