Бунт рок фестивал

У седмој, претпоследњој квалификационој емисији петог Бунт Рок Фестивала РТС-а, наступaju бендови "Nataleé" из Београда, "Zyrion" из Крагујевца и кантаутор Никола Радоњић из Суботице.

Уз Бранку Главоњић, иницијаторку и уредницу фестивала, ТВ домаћини у студију РТС- а су Зоран Стефанов, фронтмен бенда "Исказ" и Стефан Јовчић.

Као ревијални гости наступиће бенд "Straight Mickey and the Boyz" а уједно, бубњар овог састава, Данило Луковић биће и члан жирија. Поред сталних чланова, Маје Цветковић (E-Play) и Вукашина Марковића (Irie FM), три такмичарска бенда у седмој емисији ће оцењивати и Јована Цока Станковић, (новинарка "Рок радија" и музички промотер) као и Мирослав Миша Алексић, бас гитариста легендарног бенда "Рибља Чорба", који је и председник жирија овога пута.
И током петог телевизијског "Бунт рок фестива" (као и у телевизијској емисији "Бунт") у сваком издању нудимо и све новости о актуелним музичким издањима, пажње вредним дешавањима, занимљивим концертима на домаћој рок сцени, а извештавамо и какве су актуелне тенденције на нашој "Бунт топ листи".

Ауторка емисије: Бранка Главоњић
Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ прилога: Јован Бачкуља
Редитељ: Миодраг Коларић

број коментара 0 Пошаљи коментар