Професионалци- Иво Андрић

Завршио је највише школе у области кулинарства. Усавршавао се код најпознатијих мајстора кулинарства у Италији, Француској и Шпанији.

Радио је у најпознатијим београдским ресторанима и хотелима. Био је шеф кухиње у хотелу Хајат. Добитник је више домаћих и међународних награда, међу којима и признања кулинарске федерације Италије за неговање традиције италијанске кухиње.

Међународни је судија за оцењивање квалитета хране и председник Асоцијације шефова кувара Србије.

Аутор емисије: Драган Станојевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво