У ходу- Терме али српске

Терме Чатез, Терме Олимиа, терме ди Сан Пелегрино... Све нам то некако звучи посебно и са поносом кажемо да смо били на продуженом викенду баш тамо... и мало пута се запитамо има ли тога код нас?

У Србији има 400 термалних извора, од тога 40 терми, а активних 25. Оваква места називамо бањама, специјалним болницама и рехабилитационим центрима.

Нека су остала државна, нека су приватизована а нека су потпуно напуштена.
Термалне воде нам се разливају у реке и пољане.
Још једна прича о природним ресурсима и богатствима које имамо, али чини се да немамо јасан правац како то и да развијамо.
Овој теми смо посветили две емисије, пре свега у жељи да вас упознамо са оним што Србија има а потом да сагледамо шта је то што нас вечито кочи и што нам не дозвољава да будемо оно што по природи ствари би требали бити!

Саговорници: Невена Јелић директорка маркетинга Атомска Бања, Лидија Обрадовић Бурсаћ директорка специјалне болнице Атомска Бања, Гордана Мајсторовић управница за заштиту Овчарско Кабларске клисуре, туристичка организација Чачак, Ненад Стојковиц мештанин Овчар Бање, др Душан Шокорац директор специјалне болнице Рибарска Бања, др Татјана Матејевић начелник медицинске службе Рибарска Бања, Владан Панић директор маркетинга Рибарска Бања
Радован Танасковић дипломирани туризмолог, Бојана Глигоријевић маркетинг Луковска Бања.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво