У ходу- Београд на рекама 1 део

Кажу да река много тога крије. У исто време, река нам, заправо, много тога говори. Са једне стране, пружа нам непроцењив мир, али представља и огледало нас самих, а то и није баш увек умирујуће. Ту најбоље можете видети ко сте, где сте и куда сте кренули. Ова емисија је посвећена томе.

Пре свега смо, са аспекта реке, желели да се подсетимо неких прича о граду, а потом са аспекта града да се спустимо на реке, у жељи да видимо колико заиста у њима уживамо и колико ценимо привилегију да живимо у граду који се налази на рекама. Кренули смо од једне лепе разгледнице Београда на води. Међутим, што смо дуже боравили и што смо даље ишли, отворила су се и многа нова питања.

Саговорници на нашем крстарењу су: новинар и писац Зоран Љ. Николић, архитекта и оснивач "Миксер" Маја Лалић, архитекта и оснивач концепта "Бетон Хала" Александар Родић, архитекта и главни и одговорни уредник ЕГО магазина Љубомир Јанковић, глумац Бојан Перић, алас Ренато, директор Нове школе "Учионица на води" Тодор Цук и директор Туристичке организације Србије Миодраг Поповић.

Аутор и уредник емисије: Јелена Светиличић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво