Спортска будућност Србије- Теодора Ињац шахисткиња

На женском првенству државе 2018. године тријумфовала је Београђанка Теодора Ињац, тада ученица трећег разреда Спортске гимназије, чланица Клуба Југовић и сениорске шаховске репрезентације Србије. У веома квалитетној и јакој конкуренцији титулу је заслужила, по речима извештача, најстабилнијом игром, добром енергијом и великим самопоуздањем.

Ове особине водиле су је кроз целу каријеру која је почела пре десет година у Херцег Новом учешћем на европском такмичењу у убрзаном шаху 2008. и Светском кадетском првенству одржаном исте године у Вијетнаму.Највећи успех постигла је на Светском школском првенству 2014. у Кавали, у Грчкој,на ком је освојила златну медаљу у брзопотезном шаху. 
Годину дана касније постала је омладинска првакиња Србије што јој је омогућило учешће на светским турнирима наредне две године. Чланица сениорске репрезентације Србије постала је 2017.
Због изванредних резултата и сјајних партија које је одиграла, Светска шаховска федерација 2017. године доделила јој је звање женског интернационалног мајстора. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво