Војна академија, 29. еп. Трећа сезона

Војна академија је ТВ серија премијерно емитована на РТС-у 1 од 2012. до 2018. године. Прву епизоду гледало је 2,22 милиона људи, што је чини једном од најгледанијих у Србији и у Европи. Прича прати неколико личних судбина кадета и кадеткиња од прве радосне вести да су примљени на студије Војне академије, преко судара са реалношћу војничког живота, до успостављања равнотеже између обавеза и љубави.

Инспекторка Вера посебну пажњу посвећује испитивању мајора Кашанина коме то не прија.
Логор мировне мисије у коме служи Рис нападају радикални исламисти и вест о нападу стиже до Рисових пријатеља. Телевизија преноси конференцију за штампу Министарства одбране на којој Шашвари говори о стању на аеродрому где се налазе опкољени чланови мисије. На терену Рис покушава да осмисли акцију како да ослободи главни предајник.

Редитељ Дејан Зечевић
Сценарио Бобан Јевтић и Милан Коњевић
Улоге Иван Михаиловић, Радован Бујовић, Тијана Печенчић, Бојан Перић, Бранко Јанковић, Драгана Дабовић, Тамара Драгичевић, Љубомир Бандовић, Јелица Сретеновић, Милица Михајловић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Славен Дошло, Тихомир Станић, Бобан Јевтић, Лана Павловић, Тамара Крцуновић, Анка Гаћеша и други.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво