Јагодићи, 6-12

Јагодићи је телевизијска серија из 2012. године, наставак серије Сва та равница. Радња серије је смештена у тридесете године прошлог века у банатском селу. Главни ликови су отац и његови синови, који пролазе кроз турбулентне везе.

Бранко Јагодић одлази по фотографију која може да компромитује њега и Александру. Остаје затечен када схвати да фотограф Бандика намерава да га помоћу те фотографије уцењује, претећи да ће је објавити у локалним новинама. Јован од спиритисткиње Борјане, која је имала визију, сазнаје од кога је наследио своју болест и моли га да се ослободи ланаца прошлости, чак и одеће покојне супруге Милице. Јован је узнемирен након свега што му је Борјана рекла и тражи од ње да напусти Каштел.

Улоге тумаче Драган Николић, Дејан Луткић, Гордан Кичић, Иван Босиљчић, Радослав Миленковић, Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Славица Вучетић, Нина Јанковић, Наташа Нинковић, Горица Поповић, Милорад Мандић и други. Редитељ Мирослав Лекић.

На 3. Федису 2013. године награду за најбољи глумачки пар добили су Нина Јанковић за улогу Александре Богдановић и Гордан Кичић за улогу Бранка Јагодића. Славица Вучетић и Радослав Миленковић награђени су Повељом за запажену улогу, а Мирослав Лекић Златном антеном за режију.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво