Мира Адања Полак: Ексклузивно – Љубавне страсти Барбаре Картланд

Звали су је Жена у Розе. Читав живот посматрала је кроз ружичасте наочари. У животу је прошла све оно што друге жене нису, а задржала мото по ком је љубав најважнија у животу једне жене, дајући при том и рецепте за остварење сна о томе да љубав што дуже траје.

Барбара Картланд била је најбогатија жена после британске краљице, имала два брака и два сина. Још увек је најчитанији писац љубавних романа у свету са милионским тиражима. Ти романи, готово по правилу, завршавају се срећно. Њене књиге доживеле су милионске тираже на свим континентима због оптимизма и животне радости. Таква је била до последњег дана. Међутим, иза тог лепршавог и често шашавог имиџа који је гајила, криле су се невероватна животна храброст и борбеност.

Умрла је у 96. години, окружена својом децом, пријатељима, послугом. Свој последњи интервју дала је управо Мири Адањи-Полак и он је, након књижевничине смрти, обишао многе светске телевизије. Тај интервју многи су поистоветили са исповешћу у којој Барбара Картланд даје и рецепте за срећан живот.

Реприза, 21. децембар у 04:46 и 12:49

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво