Време (је) за елиту: Драган Радовановић

Скроман и тих, доследни поштовалац Хипократове заклетве - Драган Гага Радовановић, лекар за кога ће вам сви рећи да је светла тачка нашег здравства, један од најбољих које Србија има, јединствени стручњак и хуманиста.

Професор је на Медицинском факултету у Београду, хирург у КБЦ Драгиша Мишовић, председник Црвеног крста Србије, дугогодишњи лекар кошаркашке репрезентације и шеф здравственог тима нашег Олимпијског комитета, човек који је ту увек када је најтеже. Спасао је многе живота и не крије да му се очи испуне сузама када живот отргне од смрти.

За њега је пацијент на престоном месту а своје студенте и млађе колеге у хируршкој сали учи да никада не дозволе да им пацијент буде уплашен и понижен човек.
Воле га колеге, студенти, пацијенти и то у земљи у којој важи неписано правило да чим неко помоли главу изнад површине просека, вуку га за ноге да не би, којим случајем, штрчао.

Чућемо га шта мисли о диктатури младости и лепоте у данашњем времену, о границама човекове биолошке моћи, о новцу, моралу, успеху и лажном сјају... о технологији која мрви човека, о свом уточишту и прибежишту.

Аутор и уредник: Зорица Пантелић
Сниматељ:Иван Димитријевић
Монтажер: Бојан Филиповић
Продуцент: Славица Стефановић

Реприза, 17. децембар у  01:05 и 08:05

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара