На веслу прича: Дејан Дедовић Dedduh

Дејан Дедовић Dedduh, рођен је 1981. године у Котору. Половина је фантастичног хип-хоп двојца Who See, иза кога су четири албума који су остварили регионални успех и наступе на најважнијим фестивалима. Who See је добитник награда MTV EMA Adria Act 2012, као и двоструки добитник MTV Double Platinum Award 2012. и 2013, MAC награде за најбољу хип-хоп песму 2019, а 2013. године је представљао Црну Гору на Песми Евровизије.

Инстант све. Да се време не изгуби. Да се случајно не доживи пуноћа живота. Да све буде сензација. Да се случајно не промисли. Осим измишљеног средства размене које мери све. И да ништа не заболи. Није битно добро и зло. Ни љубав. Срећан крај на површини. Укинимо бајке, легенде и митове. Непотребни терет историје. Заборавимо припадност. И бићемо грађани ничега. А замисли, три сореле на три прозора чекају морнара...до смрти. Једно срце. Шта сањаш?

https://youtu.be/UaESEiAMLaw

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; извршни продуцент: Жељко Комененовић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Александар Калезић, ДП; сниматељ: Ђорђе Обрадовић; монтажер: Милан Пејновић; арт директор: Зоран Мујбеговић; спикер: Александар Новаковић; баркаријол: Винко Вујовић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Шта хоћеш, Матица Боке
Пројекат подржали: Општина Котор, ТО Котор, Лука Котор

Реприза, 08. новембар у  01:16 и 09:16

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво