Чоколадни Београд

Писац и документариста Александар Гаталица у сасвим новом светлу: као испитивач историје београдских посластичарница и посластица које су се за последњих 150 година у Београду правили.

Епизода емисије носи назив Чоколадни Београд и представља повест чоколаде и њену примену у посластичарству до данашњих дана. У емисији ће бити речи о две торте: чоколадна торта Зефир и грилијаш торта; као и о две посластичарнице: Мандарина и Петковић.
 
Реприза, 01. септембар у 00:05 и 08:05

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се