Читај ми!

Кинески чај: Туђина и домовина, 4-6

Кина је домовина дрвећа чаја. Кинези су први почели да употребљавају ту биљку. Пре више од 3000 година, гајили су и пили чај у провинцији Сичуан.

Вештина гајења чаја полако се ширила по целој Кини, која је створила јединствену културу и култ те корисне и здраве биљке, чије плодове и ми данас умногоме користимо.

 

Реприза , 26. октобар у 01:40 и 09:15 

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се