На веслу прича: Тајна блага

Зоран Мујбеговић, сликар и писац, својом фантастичном причом о аласому призива легенде Колубарског краја. Док за веслом остају локвањи Петничког језера. Увек постоји добар разлог да се дође у Ваљево. Град који нестаје и благо које је све скривеније. Тражимо ли га увек? Или и оно нестаје ако није засновано на вери и нади? А рупе које постају све дубље? Да ли чудо смеш да поделиш са светом? Једина истина је од уста до уста, породично. Све мора бити повезано, као машта и природа. Другим очима да гледамо припадност.


Зоран Мујбеговић рођен је 1950. године у Београду. Академски је сликар, члан УЛУС-а од 1975. Објавио је две збирке песама и четири романа. Објавио је преко 30 књига под псеудонимом Никострат Саронски. Главни и одговорни уредник издавачких кућа Арион, Стилос и Аурора у Београду. Одржао преко 50 самосталних изложби. Добитник високих међународних признања за урбанизам и дизајн. Живи и ради у Ваљеву.

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељ: Марко Ристић; монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; асистент камере: Милан Џодић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Александар Вујић, Рафаило Митровић, Благоје Ранковић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Удружење „Шта хоћеш" 2018.
Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Ваљево

реприза, 14. јул у 02:37 и 10:37

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво