Бунт

Пред нама је узбудљива јесења сезона клупских концерата, и у овом издању Бунта скрећемо вам пажњу на дешавања која вас очекују у предстојећој недељи.

Поред занимљивих концерата, за вас издвајамо и треће издање Indirekt showcase фестивала, о којем за Бунт говори директор фестивала Дејан Бошковић. Од 5. до 8. октобра, на три различите локације у Београду биће организовани дневни и ноћни програми. Дневни програми обухватају конференције, предавања и радионице које ће окупити људе из музичког бизниса из ширег региона, док су вечерњи резервисани за концерте, на којима ће наступити двадест два бенда из десет земаља.
Посетили смо и изложбу дигиталних цртежа Даниела Ковача у клубу Полет, коју можете посетити и погледати до 19. октобра. Даниел је познат као музичар из састава Јарболи и експерименталне групе Јесењи оркестар, али и као инжењер, објављивани писац и визуелни уметник који иза себе има неколикo самосталних изложби. За ово издање Бунта, пустићемо и спот изненађења.
У Бунту ћемо премијерно емитовати и спот за песму Patterns of Redemption, метал састава Aliator из Инђије. Са фронтменима братских бендова Aliator и Crazy Quasarborn из Београда разговарали смо о тренутној ситуацији на метал сцени у Србији. О томе и много чему другом сазнаћете више у овонедељном издању Бунта.
Aуторка емисије: Бранка Главоњић
Новинарка и водитељка: Катарина Вујовић
Новинари: Игор Гимбош, Милица Марковић
Редитељ: Јован Бачкуља

реприза, 20. октобар у 04:35 и 12:35

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво