Културни дневник

У Српској академији наука и уметности одржана је Свечана академија поводом 800 година од посвећења Светог Саве за првог српског архиепископа. Гост Културног дневника је писац Дејан Стојиљковић.

У Галерији САНУ приређен је концерт "Ауторско вече академика Светислава Божића", а његово оркестарско дело извео је Симфонијски оркестар РТС-а у Коларчевој задужбини.

РТС и Фондација Слободан Стојановић објавили су књигу "Много више од игре" о чувеној серији "Више од игре".

У Културном дневнику и о ретроспективној изложби Милована Дестила Марковића у Музеју савремене уметности Републике Српске и осталим дешавањима из света културе и уметности. 

уредник Снежана Стаменковић Јојић
монтажер Никола Манић
реализатор Сања Реџић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво