Луда народна ноћ

Овог петка, у најновијем издању серијала "Луда народна ноћ", сазнаћемо који тимови ће се наћи у финалу!

"Луда народна ноћ" полако улази у завршницу. У најновијем издању емисије, Бане Мојићевић, Ивана Павковић и Ненад Милевски, окупљени под именом "Бит", такмиче се са Ненадом Манојловићем, Александром Младеновић и Мирзом Селимовићем - "Фантастикосима".

У игри "Сјај звезда", млади певачи извешће омиљене песме Џеја Рамадановског и Хариса Џиновића, који ће се појавити као специјалан гост вечери, уз Снежану Савић и Драгицу Радосављевић Цакану.

Све певаче пратиће музичари из Народног оркестра РТС-а под управом Владе Пановића, као и бенд "Народна ноћ". Кроз забавне игре, такмичаре ће водити Марија Вељковић и Жарко Степанов, као и Милица Томашевић и Бранко Јанковић.  

Узбудљиво вече песме, игре, надметања и забаве је пред нама, немојте га пропустити!

петак, 13. децембар, 22.05 РТС 1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво