Ја волим Србију

Нова епизода омиљеног породичног квиза "Ја волим Србију" открива занимљиве и необичне податке о нашој земљи.

Распоређени у два тима - црвени и плави, такмичари овог квиза су шест познатих личности..

Уз подршку капитена тимова и публике, позната ТВ лица покушавају тачно да одговоре на разноврсна питања о Србији - њеној култури, историји, географији, музици, спорту и науци.

Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина.

За плави тим, који предводи др Неле Карајлић, ове недеље се боре: Дарко Томовић,глумац, водитељка Марија Вељковић и енолог Никола Биорчевић.

Капитен црвеног тима, Ненад Окановић у свој тим је довео певачицу Миру Шкорић, фудбалског судију Дејана Недића и глумицу Наду Блам.

Коме је судија Недић дао жути, а затим и црвени картон, како је Ненад Окановић преварио др Карајлића и да ли је срећа довољна за победу?

Седам игара и шест музичких рунди доносе и ове недеље веома узбудљиву, духовиту и до самог краја неизвесну епизоду, пуну преокрета.

"Ја волим Србију", недеља, у 21ч, Први програм РТС- а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво