Пси лају ветар носи

Једанаеста епизода: Жеђ слободе

У суботу 14.12. биће емитована последња епизода другог циклуса популарног ТВ серијала "Пси лају ветар носи", која носи назив "Жеђ слободе". Приближавајући се финалу, ова елегична телевизијска комедија са елементима гротеске, лагано и ненаметљиво умногоме је прешла у драму. Правећи заокрет у главном току приче, "Пси" ће у последњој епизоди гледаоце довести до неочекиваног расплета.

Наиме, с једне стране у Београду се ситуација у случају Карајовић - Гогић додатно компликује. Пратећи трагове и дојаве, пошто је скупио доказе о криминалним радњама на високом државном нивоу, инспектор Павловић одлучно креће у потеру за министром и његовом екипом. Остало је само још да направи договор са Ставрићима и убеди их да ће сарадња са полицијом заиста да им донесе корист. Сумњичави, али и наивни у својим покушајима да постану озбиљна мафија, Гладиола и његова браћа одлучују да се нагоде.

Након што је директор Гогић нестао, а министар Карајовић прекинуо сваки контакт, Загорки постаје јасно да се обруч око њих стеже. Док у паници пакује кофере и планира бекство, на вратима стана се појављује инспектор Павловић. Његове намере су јој нејасне... Да ли је дошао да јој стави лисице на руке или би ипак да настави тамо где су недавно стали ношени страшћу? Хоће ли осећања надвладати разум овога пута?

Далеко од Београда, у косовском селу Радомиље, после прве опомене Албанаца и запаљене штале, стрина Миланка схвата да је дошло крајње време да преговара очи у очи са узурпаторима. Храбра и високо уздигнуте главе, састаје се са њима надомак своје авлије. Поставиће им услове који ће наизглед помирити зараћене стране. Хоће ли стрина успети да избави момке са Косова? Да ли ће се албанске комшије држати договора или је то само привид?

Улоге: Тихомир Станић, Анита Манчић, Марко Живић, Недељко Бајић, Борис Миливојевић, Радош Бајић, Миленко Павлов, Ненед Хераковић, Светлана Бојковић, Марко Павловић, Михајло Перишић, Александар Срећковић, Матеја Поповић, Милан Каленић, Иван Вучковић, Ана Александер, Тамара Шустић, Вахид Џанковић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво