РТС ординација

Здрава мисија у РТС ординацији наставља се и овог викенда. Певачица Ксенија Мијатовић ће припремати здрава јела, биће разјашњене заблуде о акнама тј. бубуљицама, а на крају вас очекује 5 савета о лечењу проблематичних хемороида.

У првом блоку емисије, Храна као лек, куваће певачица и психолог Ксенија Мијатовић. Она ће дати предлог здраве салате, а говориће отворено и о томе са којим се аутоимуним болестима бори, као и о томе шта је урадила да превазиђе мањак гвожђа. Водитељка, Марија Поповић, предложиће рецепт за здраве и посне ћуфте. Све о намирницама и рецептима објасниће нутрициониста Ана Петровић.

Истине и заблуде биће о акнама тј. бубуљицама. Сазнаћете чиме треба мазати бубуљице када се појаве, када их треба цедити, када се даје орална терапија за лечење, који хормини изазивају бубуљице и још моного тога. Све ће објаснити др Сунчица Живковић, дерматовенеролог.

Пет савета биће о лечењу проблематичних хемороида. Чућете како се треба хранити, шта урадити када постоји проблем затвора, али и како се проблем може превазићи неким интервенвцијама које нису класичне хируршке. Савете ће дати др Милена Шћепановић, хирург и проктолог.

Аутор и водитеље је Марија Поповић.

Редитељ емисије је Петар Станојловић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво