Дуг мору

Осма епизода: Дете

Олга се буди у Милутиновом апартману. Постиђена је својим пијанством од претходне вечери и збуњена што се Милутин према њој понаша лепо и нежно. Олгу додатно узнемирава сазнање да је једном помогао њеној мајци Светлани и опаска да недовољно разговара са оцем. Олга је већ препуна питања о судбини њене мајке и разлозима за њен нестанак.

Периша није успео у Тивту да реши проблем свог дуга према Милутину. У потрази за решењем и старим пријатељима долази у Београд. Испред зграде затиче непријатно изненађење: Милутин довози Олгу.

Режија: Горан Гајић

Улоге: Драган Мићановић, Нада Шаргин, Ана Лечић, Вуле Марковић, Бранимир Поповић, Сергеј Трифуновић, Леон Лучев, Мина Совтић, Бојана Маљевић, Бојан Жировић.

Понедељак, 25. новембар, Први програм, 20.05

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво