Читај ми!

Пси лају ветар носи

Осма епизода: Маратон Косово

Рафаелин партнер и друг инспектора Павловића, адвокат Ушке је рањен у пуцњави под неразјашњеним околностима. Живот му је угрожен и док он лежи на интензивној нези под полицијским надзором, Рафаела коначно признаје да је он отац њеног детета, а не Мика, као што се мислило.

После сукоба са надређенима, на своју руку, Инспектор Павловић, одлази у затвор да лично провери кога су ухапсили као осумњиченог за пуцњаву на Ушкета. Међутим, у канцеларији директора затвора (Слободан Бода Нинковић) поново наилази на свог начелника, што ће допринети да порасте нетрпељивост међу њима и изазвати додатне компликације и сукобе. Иако је све указивало на то да је Ставрин брат Мика, повређен пошто је сазнао за љубавну аферу своје Рафаеле, дигао руку на адвоката Ушкета, околности ће доказати супротно.

У међувремену, после низа покушаја да ступи у контакт са Загорком, Павловић сазнаје да је екипа министра Карајовића, после церемоније на градилишту у Макишу, отишла у Дубаи, наводно послом. Он и Зарић ће се потрудити да им спреме дочек који ће дуго памтити.

Хранислав се спрема за пут на Косово, где ће трчати хуманитарни маратон. Гроздана је нервозна и забринута за сина, али истовремено бесна на Ставру јер је схватила која му је била намера и зашто ју је успавао таблетама на дан постављања камена темељца за изградњу новог насеља у комшилуку.

С друге стране, старији син Томче има своје муке и проблеме. Заљубљен је у Јованку, али није сигуран да ли је то прави потез. Размишља да ли је њој ипак место у Завлаци код Јове.  

Улоге: Тихомир Станић, Анита Манчић, Марко Живић, Недељко Бајић, Борис Миливојевић, Радош Бајић, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Марко Павловић, Ђурђина Радић, Милан Чучиловић, Дејан Тончић, Слободан Бода Нинковић, Исидора Минић, Иван Јевтовић, Александар Срећковић, Тамара Шустић, Матеја Поповић, Славиша Чуровић, Михајло Перишић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво