Соба панике - филм

Мег је недавно разведена супруга милионера која са кћерком Саром тражи нови смештај. (Panic Room, 2002)

Одлучује се за стару вишеспратницу на Менхетну. Кућа у свом средишту има блиндирану собу са системом надзора у коју се станари могу сакрити од нежељених гостију. Блиндирана соба изазива пажњу Мег, али она ни не слути да ће убрзо морати да је искористи.

Недуго затим провалници упадају у кућу мислећи да је празна, а Мег и Сара ужаснуте улазе у собу панике. Ту започиње опасна игра мачке и миша с тројицом мушкараца, Бернхамом, Раулом и Џуниором. Али, ту постоји и још једна тајна, Мег и њена кћерка не знају да је Бернхам дизајнирао собу панике и да је управо та соба његов циљ, јер је унутра скривен новац.

С једне и друге стране присутно је драматично ишчекивање: провалницима прети свитање дана и полицијска опсада, а породици заробљеној у властитој кући недостаје инсулин за Сару која болује од шећерне болести.

Улоге: Џоди Фостер, Кристен Стјуарт, Форест Витакер, Џаред Лето...

Режија: Дејвид Финчер

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се